Miniricii prezinta un super spectacol pentru copii

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Anul nou vine cu surprize mari! Miniricii sunt gata să vă arate ce știu ei să facă mai bine, să vă învețe să descoperiți lumea în cel mai distractiv mod și mai ales să vă încânte cu poveștile lor spuse cu cântec și joc!

Lasă-i să te poarte în Miniricia, Tărâmul Fericesc, acolo unde fiecare copii/">copil este un super erou!

Vă pregătim spectacole pentru copii bazate pe basme si povești românești, tradiționale și moderne, transpuse în perioada actuală. Să le oferim copiilor noștri o amintire minunată, o copii/">copilărie de neuitat, alături de personaje, eroi, modele de urmat create special pentru generația lor. Miniricii vor fi noii eroi ai copii/">copilăriei noastre pentru că poveștile lor se întâmplă aici.

Prima lor aventura este în povestea lui Apolodor, pe care Miniricii sunt foarte curioși s-o descopere. Inspirați de opera lui Gellu Naum, Miniricii creează propria poveste într-o atmosferă de basm, cu muzică, dans și multe povești!

8 februarie 2019 – Ora 18:00
Locatia: Palatul National al Copiilor
Pret bilet pre-sale: 35 lei
Pentru grupuri de minim 5 persoane pretul unui bilet este 30 lei

REZERVA-TI DIN TIMP LOCURILE IN SALA – APASA AICI


O productie KARMA KREATION
Un spectacol de Virginia Vasilache, dupa o poveste de Gellu Naum

Powered by Audio Sys
Partners: RoEvents.ro & Entertix