La un pahar de vorbă Ep. 11 – Andrei Ciolacu

LA UN PAHAR DE VORBĂ
LA UN PAHAR DE VORBĂ

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

La un pahar de vorbă am stat, pentru prima dată în 2019, cu Andrei Ciolacu! Un înflăcărat rapidist, Andrei este unul dintre puţinii fotbalişti care a evoluat pentru Rapid în nu mai puţin de cinci competiţii oficiale! Este vorba despre Liga 1, liga a doua, Liga Europa, Cupa României şi Cupa Ligii României. Şi, în afara competiţiilor europene, a punctat în fiecare dintre celelalte întreceri. Pe lângă Rapid, Ciolacu a strâns experienţe de colecţie şi din Polonia sau Singapore, despre care a vorbit în cadrul emisiunii. În acelaşi timp el este licenţiat în Drept. O emisiune extrem de plăcută, în care fericirea a fost subiectul central.

La un pahar de vorbă

În cazul în care, prin absurd, ai ratat-o, te înştiinţăm că trebuie să faci tot posibilul pentru a o vedea ACUM! Nici nu ştii ce poveşti inspiraţionale şi captivante ai pierdut. Iar dacă deja ai văzut-o, ştim sigur că ea a fost deja distribuită pe wall-ul tău. Rămâi pe R M pentru că La un pahar de vorbă vom avea mereu pentru tine surprize plăcute, produse de invitaţi aleşi. Aşa cum meriţi!