Transfer exotic în Giulești! Care a fost lotul prezent la reunire

David Onyeanula Giulești
David Onyeanula va juca la echipa din Giulești

În Giulești s-a finalizat și cel de-al cincilea transfer din această iarnă. Lângă Podul Grant a ajuns un nigerian de 18 ani, scrie site-ul oficial al clubului. Adus de Florin Manea, Ifeanyi David Onyeanula l-a impresionat pe Daniel Pancu în perioada precedentă. Mijlocașul nigerian s-a antrenat cu echipa încă din luna noiembrie a anului trecut. Perioadă în care a bifat și două jocuri de verificare. Ambele cu Progresul Spartac, la începutul lunii decembrie. David a fost adus de la Golden Stars Football Academy,  unde a marcat 11 goluri în 28 de meciuri, în 2018.

Robinho nu a fost prezent la reunirea echipei din Giulești

În altă ordine de idei, vă prezentăm în continuare jucătorii care au fost prezenți la reunirea echipei Fotbal Club Rapid. După o lună de vacanță, lotul s-a reunit la baza Coresi, reluând astfel pregătirea pentru returul Ligii a treia, ce va debuta la începutul lunii martie. Sub comanda lui Daniel Pancu s-au aflat și cele cinci noutăți, Cătălin Oanea, Alin Turbatu, Robert Bejan, Cătălin Hlistei și David Onyenula. Singurul absent de la reunire a fost brazilianul Robinho, acesta fiind învoit pentru o săptămână, din motive personale.

Lotul prezent la reunirea Fotbal Club Rapi 1923

PORTARI
Ștefan Ciuculescu
Virgil Drăghia
Andrei Voican

FUNDAȘI
Ionuț Voicu
Alex Iacob
Doru Bratu
Alex Catrici
Alin Demici
Adrian Neacșu
Cătălin Oanea (Sportul Snagov)
Robert Băjan (Viitorul Constanța)

MIJLOCAȘI
Lucian Goge
Cătălin Hlistei (Sportul Snagov)
Alex Duriță
Adrian Grigore
Alin Cârstocea
Amir Jorza
Mircea Manole
Alin Turbatu (CSM Oltenița)
David Onyeanula (Golden Stars Football Academy)

ATACANȚI
Marian Vlada
Deivydas Matulevicius
Gabriel Toma

În total, la reunire au fost prezenți 23 de fotbaliști. Cum Bratu și Manole ar putea să plece, este de așteptat să mai sosească măcar doi fotbaliști în Grant. Rapidiștii se vor pregăti la baza Coresi, acolo unde se va disputa și primul joc amical al iernii, sâmbătă, 19 ianuarie, de la ora 13:00, împotriva lui AS Carmen.

Foto: Alex Paraschiv

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required