AMICAL / Victorie cu 3-0 împotriva lui Carmen. Toate informațiile

Ioniță Carmen
Narcis Ioniță, Carmen

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Daniel Pancu a început cu dreptul seria meciurilor amicale, giuleștenii reușind o victorie concludentă în fața uneia dintre candidatele la promovarea din liga a patra, AS Carmen București, anunță site-ul oficial al clubului. Pancone a folosit două echipe diferite în cele două reprize. Oferindu-le astfel ocazia tuturor jucătorilor de a prinde câte o repriză. Mai puțin celor trei portari, aceștia evoluând câte 30 de minute. Dacă prima repriză a fost destul de echilibrată, vișinii s-au dezlănțuit după pauză. Intrarea lui Matulevicius a dinamizat atacul rapidist, atacantul lituanian reușind un hat-trick. Dar nu de goluri, ci de pase de gol.

Onyeanula și Hlistei au dat gol cu Carmen la primul meci în vișiniu

În minutul 70, Matu l-a servit excelent pe debutantul David Onyeanula, după o cursă pe partea stângă, mijlocașul nigerian punând latul pentru 1-0. Cu opt minute înainte de final, scenariul s-a repetat însă de pe partea dreaptă. Acolo unde Matu a scăpat singur, pasându-i unui alt nou venit, Cătălin Hlistei, iar acesta a marcat, dublând avantajul. Tabela a fost închisă în prelungirile partidei, atunci când o centrare a aceluiași Matulevicius, de pe partea dreaptă, a fost reluată în plasă de Alin Demici. În imagine poate fi văzut fostul jucător de la AFC Rapid, Narcis Ioniță. Acesta este unul dintre oamenii de bază ai echipei reînființate în 2017.

Pancu a trimis pe teren următoarele variante de echipă:

Drăghia (30′ Voican, 60′ Ciuculescu) – Băjan (46′ Voicu), Iacob (46′ Babaua), Mocioacă (46′ Catrici), Oanea (46′ Demici) – Jorza (46′ Onyeanula), Dimitri (46′ Cârstocea), Duriță (46′ Trip) – A. Grigore (46′ Hlistei), G. Toma (46′ Ghiță), Goge (46′ Matulevicius). În total, Daniel Pancu a folosit cu Carmen 11 jucători sub 20 de ani!

Ei sunt absenții motivați din meciul cu Carmen

Au lipsit Marian Vlada, cel care serbează botezul fetiței sale, Robinho, învoit de către club, dar și Alin Turbatu, cel care este ușor accidentat. În plus, nu au fost folosiți nici Doru Bratu și Mircea Manole a căror plecare va fi, cel mai probabil, oficializată în scurt timp. Ca de obicei, Peluza Nord a fost la înălțime, așa cum se poate vedea și în imaginea de mai jos. Următoarea partidă amicală a giuleștenilor se va disputa sâmbăta viitoare, pe 26 ianuarie, împotriva echipei CSM Oltenița.

Foto interior: Alex Paraschiv