ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului porneşte la drum în 2019

ACS Rapid FNG
Fotografie aparărută pe pagina de Facebook a celor de la ACS Rapid FNG

ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului a anunţat prima partidă care se va juca în 2019. Evident, una amicală. Vă redăm în continuare comunicatul integral postat pe pagina oficială a echipei susţinute de suporterii de la T2.

Primul amical al anului 2019 ne regăsește pe stadionul Coresi. Sâmbătă 2 februarie de la ora 14:00 într-o confruntare cu locul al 3-lea a seriei 1 a Ligii a 5-a București: AFC Calcio. Antrenorul Iulian Branzelof, secondat de Dumitru Costin, a strigat adunarea la antrenamente pe 15 ianuarie și după o perioadă de reacomodare la efort iată-ne în fața primului meci test, meci care ne va arăta cum ne prezentăm după pauza de iarn2a împotriva unei echipe teoretic apropiate valoric aflată pe locurile fruntașe în cealaltă serie a Ligii a 5-a.

Vom putea vedea la lucru și noile achiziții venite în intersezon de la Vk Soccer, Atletico București sau Înainte Modelu dar și o prezență exotică din Maroc. Așa că sunăm adunarea! Ne vedem cu o ora înainte de debutul meciului la o bere și la tradiționalele dezbateri de dinaintea returului, retur care ne găsește pe primul loc în seria a 2-a a ligii a 5-a București și al cărui obiectiv este: #promovarea!

Hai Rapidu’! Hai băieții!

sâmbătă 2 februarie // ora 14:00
Stadion Coresi
ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului – AFC Calcio