2019, adu-ne, te rugăm, un nou Giuleşti şi reperele sportive după care tânjim

Giuleşti ProSport
Aşa ar urma să arate noul Giuleşti. ProSport scrie că ar putea avea 20.000 locuri!

Este imposibil ca gândurile să nu zboare la Rapid, la Giuleşti, chiar şi în prima zi din an. Suntem pe 1 ianuarie 2019, o zi cu dublă semnificaţie pentru una dintre legendele noastre, Vasile Maftei. În sensul că el sărbătoreşte atât împlinirea a 38 de ani cât şi pe Sfântul Vasile, al cărui nume îl poartă. La Mulţi Ani! Dincolo de asta, ne turăm speranţele pentru următoarele 365 de zile cu gândul că Rapid va redeveni aproape de ce a fost. Nu e mare filosofie, vom cere anului care tocmai a venit, ca un tsunami peste toţi, în sensul că nu l-a interesat dacă suntem sau nu pregătiţi, să pună umărul la rezolvarea unor probleme care parcă nu mai trec. Acest număr pare să nu aibă nimic deosebit. Însă el poate oferi totul.

2019 să ne aducă pace între rapidişti!

Ne poate oferi un stadion Giuleşti nou, modern. Sau măcar premise solide pentru ca finalizarea lui să intre în linie dreaptă în primele luni din 2020. Ne poate aduce resuscitarea bazei ProRapid. Care cândva era cea mai modernă din România! Ne poate aduce pacea dintre rapidişti după care tânjim atât. Pace care s-ar transpune într-o singură echipă de fotbal, care să fie condusă corect şi care să beneficieze de cele două facilităţi mai sus menţionate. Ne-am dori de asemenea să ne ofere, dacă este posibil, o remaniere onestă a ceea ce se întâmplă la clubul sportiv. Oamenii care conduc trebuie fie să găsească soluţiile optime pentru a readuce, unde le este locul, sporturile de echipă, fie să lase loc altora. Pentru că ne-am săturat să auzim mereu aceeaşi placă, că nu sunt bani, cu ei în frunte de ani buni. De parcă nu de competenţa lor este să atragă finanţe.

2019, vrem performanţă sportivă, nu ridicol!

Ar fi frumos să ne bucurăm de echipele de handbal, volei şi baschet în prima ligă. Poate nu în lupta pentru trofee, dar nici în eterna poziţie de perdante. În ligile inferioare sau ciuca bătăilor în primul eşalon. Ne-am dori, dacă 2019 este bun, să nu mai mărească Galeria din Ceruri care şi-a luat tributul şi în 2018… Cerinţele noastre nu sunt puţine, nu sunt uşor de obţinut. Ni le dorim însă din tot sufletul. Pentru că nimic nu poate fi mai frumos decât un Rapid care să se poată bucura de toate facilităţile pe care le merită şi, în acelaşi timp, armonia de altădată dintre toţi, dar absolut toţi, cei care iubesc Rapidul! Ştim că nu poţi singur, 2019, să faci toate astea. De aia oamenii care au putere în a ne îndeplini visele, sunt rugaţi să suflece mâinile şi să se apuce de treabă.

Un an nou fericit tuturor rapidiştilor!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required