REPORTAJ / Costi şi Radu, susţinere la nivel înalt din partea Superbet şi Magic Jackpot

Berechet Superbet
Berechet, ajutat de Superbet

În vremuri în care sportul contează tot mai puţin în România – chiar dacă avem sportivi uriaşi precum Cristina Neagu sau Simona Halep – mai ales la nivel juvenil, există şi excepţii. Nu ne referim dintr-acelea nenumărate de ordin moral care, oricât de importante ar fi, nu înseamnă, până la urmă mare lucru, fără o susţinere financiară. Banii nu aduc fericirea, dar nici sărăcia n-o aduce. Bună vorbă! Ca să faci performanţă nu se poate fără, mai ales când eşti la început de drum. Ei bine, oamenii aceştia fac parte din categoria selectă a celor care merită apreciaţi. Este şi acum cazul a doi sportivi.

Berechet, susţinut de patronul Superbet şi Magic Jackpot

Primul despre care discutăm, Constantin Berechet, este fost golgheter la juniorii Rapidului, dinainte ca clubul să intre în faliment. În vârstă de 22 de ani, Bere este singurul jucător care a marcat pentru AFC Rapid în ultimele trei sezoane. Numai că în acest interval, fotbalistul a suferit şi o groaznică accidentare. Am mai scris despre ea. Ceea ce este important acum e faptul că a scos metalele pe care le avea în tibie şi este ca nou. Doar că şi o astfel de intervenţie necesită costuri de tot soiul. Iar cel care i-a fost aproape financiar e omul care deţine Superbet şi Magic Jackpot. Două companii cu nume pe piaţa românească.

Radu Voicu, parte din viitorul sportului românesc

Dacă mulţumită acestuia, Berechet este gata de o revenire cu adevărat în forţă în 2019, o poveste frumoasă este şi cea a lui Radu Voicu. Fiul lui Adi, fost rugbist la Dinamo şi în echipa naţională, face saltul mai uşor spre înalta performanţă. Puştiul practică, de ceva timp, în paralel fotbal şi rugby. Dar, se pare, primul dintre cele două e marea dragoste. Radu a şi cucerit recent un trofeu alături de grupa sa de vârstă, iar imaginea poate fi observată mai jos. Acesta este, la rândul său, susţinut de sponsorul menţionat mai sus. Un sponsor care, după cum ştim, a apărut pe tricouri, în trecut, şi la Rapid. Fiindcă acesta este un mare rapidist!

Radu, în spatele trofeului

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required