Succese vişinii în prag de Crăciun. Ce victorii a obţinut Rapid în ultimele zile

maria grigoroiu rapid
Maria Grigoroiu, pefroamanţă bună pentru Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Echipa feminină de baschet Rapid București a disputat un joc în cadrul Ligii Naționale, contra celor de la CSM Alexandria. La Sala de sport a Colegiului Național ”Dimitrie Ghica” din Alexandria. Formația noastră a câștigat cu scorul de 77-69 (18-10, 19-16, 25-17, 15-26). Feroviarele au dominat meciul da capo al fine, conducând pe tot parcursul întâlnirii. Gazdele au redus din handicap în ultimul sfert al meciului. Atunci când antrenorii Dan Militaru și Ioana Pinter au operat mai multe modificări ale formulei de start.

Fetele de la Rapid încep anul cu Târgu Mureş

Florina Stănici-Diaconu a fost cea mai bună de pe teren, cu un indice de eficiență de +32. Urmare a celor 25 de puncte marcate, cinci recuperări și opt pase decisive. Raluca Matei a înscris 6 puncte dar a reușit un record de 20 de recuperări. Natalia Burlakova și-a trecut în cont 19 puncte, iar Ana Cuatu a reușit 12 puncte. Echipa noastră ocupă locul secund al grupei Galbene din Liga Națională, cu 21 de puncte. Rapidistele vor reveni pe teren în data de 7 ianuarie când vor susține un meci acasă cu CSM Târgu Mureș.

Băieţii se deplasează la Târgu Mureş!

Echipa masculină de baschet Rapid București a încheiat anul cu o victorie în deplasare, împotriva celor de la CN ”Aurel Vlaicu” București. Elevii tandemului de antrenori Bulancea, senior și junior, au câștigat cu scorul de 61-46 (25-7,14-20, 11-10, 11-9), apărarea fiind punctul nostru forte. Liderul echipei a fost americanul Mickey Hope, indice de eficiență +25, din 22 de puncte, nouă recuperări și două pase decisive. Felicitările le merită însă, cu prisosință, toți jucătorii și colectivul tehnic. Echipa noastră ocupă locul 6 în Grupa C a Ligii Naționale, cu un total de 22 de puncte, având 7 victorii și 8 înfrângeri. Pe 5 ianuarie 2019, echipa noastră se deplasează la Târgu Mureș, la reluarea competiției, scrie clubulrapid.ro.

Locul 6 la Cupa Mondială pentru Maria Grigoroiu

În final, trebuie să amintim şi performanţa obţinută de halterofila rapidistă Maria Grigoriu (foto). Aceasta a ocupat locul 6 la total, la etapa de Cupa Mondială care a avut loc la Doha, în Qatar. Sportiva noastră a ocupat locul al cincilea în clasamentele pe stiluri. Ea ridicând 85 de kilograme la smuls, respectiv 111 kilograme la aruncat. Competiția din Qatar aduce puncte în clasamentul pentru cotele olimpice, fiind criteriu de calificare la Jocurile care vor avea loc la Tokyo, în 2020.