BREAKING NEWS / S-a decis! Asta e grupa pe care România o are în drum spre EURO 2020

Naţionala
Naţionala

Pe 2 decembrie 2018, la numai o zi după sărbătorirea Centenarului, România și-a aflat adversarele în preliminariile pentru EURO 2020. Echipa națională face parte din grupa F alături de Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe și Malta! Grupa pare una decentă, însă rămâne de văzut ce se va întâmpla. Realist vorbind, adversarele nu sunt la apogeu de formă. Nici România însă nu arată o calitate nemaipomenită. Drept pentru care chestiunea calificării este, în acest moment, de o relativitate maximă.

România a ajuns pe 24 sub Cristi Săpunaru

România a ajuns pe locul 24 în clasamentul FIFA, cea mai bună poziție din 2016 încoace. Poziție pe care a ajuns și mulțumită căpitanului Cristi Săpunaru. Om care a obținut alături de România o performanță incredibilă. Dar care, din păcate, deocamdată, nu aduce vreun beneficiu real în vederea turneelor care contează. Urmează atacarea EURO 2020. Acolo unde, în teorie, patru dintre meciuri ar trebui organizate la București.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

EURO 2020 și la București?

Fiindcă a României capitală se află printre cele 12 orașe din toată Europa ce vor organiza această ediție aniversară, când se împlinesc 60 ani de la prima ediție. Atunci au fost patru echipe, acum sunt 24. Practic jumătate din echipele afiliate la UEFA au posibilitatea să participe la această sărbătoare. Dacă vor rămâne bătute în cuie cele patru meciuri pe care Bucureștiul le va organiza, acestea vor avea loc după următorul program:

  • 14, 18 și 22 iunie, meciuri în grupe
  • 29 iunie, una dintre optimile de finală

LĂSAȚI UN MESAJ