Răzvan Lucescu conduce Grecia, dar este jignit grosolan! „E un ştrumf!”

ProSport
Răzvan Lucescu în ProSport

ProSport scrie că Răzvan Lucescu gestionează perfect perioada bună prin care trece PAOK Salonic pe plan intern. În etapa a 13-a, una în care echipa din nordul Greciei a jucat după ce Olympiakos a făcut doar un egal la Xanthi, PAOK a început prost partida de pe teren propriu, cu AEL Larissa. Oaspeţii au reuşit să deschidă scorul în minutul 36 prin Nunic. Însă totul s-a schimbat în minutele de prelungiri ale primei reprize. Fundaşul dreapta Karanikas a fost eliminat şi Prijovic a primit o lovitură de pedeapsă pe care a transformat-o, notează ProSport.

PAOK defilează în campionat

PAOK a continuat să forţeze în repriza secundă, iar Răzvan Lucescu a punctat inspirat. Trimis pe teren în minutul 67, Akpom a marcat pentru 2-1 cu două minute mai târziu. Scor care a rămas pe tabelă până la finalul jocului. Partida în care românul Alin Toşca a fost pe bancă i-a adus lui PAOK trei puncte cu care echipa lui Lucescu îşi menţine avansul important. PAOK este pe primul loc cu 35 de puncte, urmată de Atromitos cu 28 de puncte. Olympiakos este pe locul 3 cu 27 de puncte, în timp ce campioana AEK Atena e abia pe patru, cu doar 23 de puncte, mai notează ProSport.

ProSport l-a citat pe cel care l-a numit ştrumf pe Lucescu jr.

Totuşi, Lucescu junior a avut o seară tensionată, având câteva contre cu arbitrul şi cu portarul adversarilor, iar finanţatorul celor de la Larissa, Alexis Kougias, a tunat la un post tv la adresa românului: „Lucescu a depăşit orice limită. A pus presiune pe ‘central’ şi s-a plâns tot timpul. E un ştrumf!”, mai scrie ProSport. Omul de afaceri a continuat pe acelaşi ton dur, dând de înţeles că PAOK este ajutată pentru a câştiga titlul. 

Acuze incredibile aduse de patronul de la Larissa

„De patru ani, poliţia mă protejează pentru că am denunţat bandele şi mafia din fotbalul grec. Am plătit pentru toate aceste adevăruri peste 750.000 de euro ca amenzi. Din păcate, fotbalul grec este acum negru şi întunecat ca tricourile lui PAOK. De 45 de ani lucrez în interesul justiţiei elene. Nu am afaceri necurate cu petrol, nu fac contrabandă de ţigări şi nici nu trăiesc din pariuri. Nu am puterea financiară a patronilor de la PAOK, Olympiakos, AEK sau Panathinaikos, dar nu accept să fiu călcat în picioare. Mi-e ruşine că trăiesc înconjurat de asemenea persoane”, a tunat acesta, dar declaraţiile sale vor fi taxate, cei de la PAOK anunţând că-l vor chema în instanţă, încheie ProSport.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required