Alex Ioniţă a făcut două gesturi minunate în preajma Crăciunului

Alex Ioniţă ProSport
Alex Ioniţă. FOTO: Mediafax / ProSport

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required
ProSport prezintă gestul minunat pe care Alexandru Ioniţă (24 de ani) l-a făcut în preajma Crăciunului. Mijlocaşul a găsit calea pentru a le face sărbătorile mai frumoase unor copii de la un centru social din Alba Iulia. Cărora le-a făcut o vizită-surpriză înaintea Crăciunului. Aflat în vacanţă după victoria şi golul marcat, din penalty, în fcsb – CFR 0-2, mijlocaşul ofensiv a ajuns la la Centrul Social “Sfântul Ierarh Nectarie” din Vama Seacă. Acolo a făcut un gest de suflet prin care i-a ajutat pe cei 32 de copii care beneficiază, zilnic, de o masă caldă. Dar şi sprijin pentru prevenirea abandonului şcolar, scrie ProSport.

Preotul Bogdan Şalariu a fost citat de ProSport

Aşa cum era de aşteptat, gestul său nu a rămas neapreciat. ”Din dragoste pentru copii, dar in acelaşi timp fiind şi un om cu sufletul mereu aproape de cei din jur, Alexandru Ioniţă a venit cu daruri pentru copii constând in alimente atât de necesare pentru hrana lor zilnică şi ajutor financiar pentru alte multe nevoi administrative ale asezământului. Ca şi preot coordonator îi mulţumesc din suflet pentru tot şi îl aşteptăm oricând cu mare drag în mijlocul nostru şi mă rog lui Dumnezeu să-i dăruiască sănătate şi multe realizări in viaţă”a declarat preotul Bogdan Şalariu pentru Telekom Sport, citat de ProSport.

A scris 1923 pe globul pentru pus în brad

Mai mult, nu este singurul gest frumos pe care Alex Ioniţă l-a făcut cu ocazia acestei sărbători unice. Pentru că, aşa cum era de aşteptat, el nu a uitat nici de marea sa dragoste, Rapid! Pentru că au învins-o pe fcsb în ultima etapă, clujenii şi-au permis şi un moment de respiro. Unul de sezon. Au mers în vizită la fabrica de globuri şi au pictat. Păun a ales să deseneze o inimioară. Iar Ioniţă a pictat un brad şi a scris anul 1923, când s-a înfiinţat Rapidul, a notat Telekom Sport. Imagini cu pictura lui Alex Ioniţă pot fi admirate aici.