VIDEO / Gol de premiul Puşkaş! Un fost junior de la Rapid, reuşita anului în fotbalul românesc!

Pleşa Puşkaş
Andrei Pleşa a marcat un gol demn de premiul Puşkaş

Andrei Pleşa are 21 de ani şi a făcut junioratul la Rapid. Ulterior a plecat şi, treptat, a urcat pe scările ierarhice ale fotbalului românesc. Întâi a evoluat pentru Cetatea Râşnov şi Gaz Metan Mediaş II în liga a 3-a. Acum este om de bază la Dacia Unirea Brăila, în al doilea eşalon. Sigur, în contextul fotbalului românesc actual, astfel de informaţie nu este, neapărat, obiectul unei ştiri, însă ceea ce a făcut Pleşa în acest weekend merită promovat. Echipa sa a câştigat cu 2-0, pe teren propriu împotriva celor de la ACS Poli Timişoara. O echipă în degringoladă, corect. De aia nici asta nu ar fi fost o ştire.

Folha seca perfectă, de premiile Puşkaş

Ştirea este însă că Andrei Pleşa a marcat al doilea gol. Nu reuşita în sine este importantă, ci modul în care ea s-a consumat! Pentru că e mai bine să o vedeţi, decât să o descriem noi, daţi un click pe video-ul de mai jos. Normal, n-o să staţi să vedeţi toată partida. Suntem convinşi că pe nimeni nu interesează un asemenea meci, realistic vorbind, dar dacă daţi la 1:40:50 o să vă frecaţi la ochi, vă garantăm! Şi suntem siguri că o să daţi replay de câteva ori. O folha seca cum rar vezi pe terenurile de fotbal, cu atât mai puţin în România! Dacă ar conta şi astfel de goluri la premiile Puşkaş, e clar că Pleşa ar intra măcar în finală!

Premiul Puşkaş 2018 i-a revenit lui Salah

Pentru cei care nu ştiu ce este premiul Puşkaş, trebuie amintit că acesta e trofeul care se acordă anual, în aceeaşi gală cu Balonul de Aur, celei mai frumoase reuşite din fotbalul profesionist. În 2018 câştigător a fost Salah, la mare luptă cu giganţi precum Bale, Ronaldo sau Ibrahimovic. Sigur, e mult până Pleşa ar putea ajunge la acest nivel. Foarte mult chiar. Dar are 21 de ani şi nu poţi şti niciodată! Bravo, Andrei!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required