Paranghelie la Primărie! „Mulțumesc, George Copos, că vii și să te implici!”

Copos
Copos la Primărie

Giuleştenii au fost invitaţi azi, la Primăria Sectorului 1 din Capitală, pentru o serbare de final de an. A fost în sfârşit un an bun după ce echipa a ajuns chiar şi în faliment. Marea surpriză a fost însă prezenţa alături de echipă a lui George Copos, fostul finanţator al echipei. Omul de afaceri a fost cel care a adus cele mai mari succese din istoria clubului înfiinţat în 1923. Dar şi personajul care a împins-o spre dispariţie, scrie digisport.ro.

Revine George Copos în Giulești?!

Mulţumesc, George Copos, că vii şi să te implici să ajuţi Rapidul, a fost anunţul surprinzător făcut de primarul Dan Tudorache. Prin care a lăsat mască pe toată lumea. Este ştiută situaţa tensionată în care s-a ajuns la un moment dat între suporteri şi Copos, atunci când mai mulţi fani au fost cu colivă la unul dintre termenele de la Judecătorie la un proces al omului de afaceri. Atunci, Copos a anunţat că nu vrea să mai audă de fotbal şi de Rapid. Acum, la finalul turul de campionat în Seria a 2-a a Ligii a 3-a, FCRB este pe primul loc cu 38 de puncte. Patru peste Slobozia şi șase mai multe decât Afumaţi.

Copos s-a subtilizat înainte de poza de grup

Copos a fost de acord ulterior să închirieze pe suma modică de un euro clădirile pe care le deţine la Pro Rapid, bază al cărei teren a fost preluat de ANAF din cauza datoriilor la buget. Primăria speră acum să o preia în administrare şi să o readucă la statutul de cea mai frumoasă bază sportivă din Capitală. Cum era la finalul anilor ’90. Tot în stilul său caracteristic, Copos a dispărut de la întâlnire înainte de poza de grup şi înaintea ca ziariştii să-l abordeze. Cu toate acestea, el a vorbit ulterior. Și a exclus din start orice posibilitate de revenire în fotbal. Dar… cine știe?

Prezența sa, explicată pentru News.ro

Am fost la petrecerea de final de an a Rapidului, dar nici vorbă să mă întorc. Ştiu că primarul mi-a urat bun venit, dar nu mă voi întoarce niciodată. Am fost la Rapid doar pentru a da nişte cadouri. Pentru că Rapid rămâne farmecul vieţii şi va rămâne mereu în sufletul meu. Vreau să vă spun că dacă nu era primarul Dan Tudorache, Rapidul poate nu mai exista deloc, nici măcar în Liga a III-a. Eu, categoric nu mă voi mai întoarce niciodată, dar Rapidul va rămâne în sufletul meu”, a declarat Copos, pentru news.ro.

CITEȘTE ȘI  FC Rapid 1923 - Miercurea Ciuc 1-3. Echipă de jucători necalificați

LĂSAȚI UN MESAJ