La un pahar de vorbă Ep. 10 – Andrei Cristofor

LA UN PAHAR DE VORBĂ
LA UN PAHAR DE VORBĂ

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

La un pahar de vorbă am fost de această dată alături de Andrei Cristofor. Pentru că echipa de la Recreaţia Mare a decis că oamenii de succes trebuie prezentaţi. Iar Andrei este, în mod cert, unul dintre aceştia. Practic, actualul fotbalist al lui AFC Rapid se remarcă drept unul dintre cei mai de succes şi bine pregătiţi fizioterapeuţi din România. I-am prezentat povestea de câteva ori, însă acum l-am lăsat pe el să discute. În special despre felul în care lucrează cu Simona Halep şi Horia Tecău. Oameni care, suntem siguri deja ştiţi, sunt doi dintre cei mai mari sportivi pe care România i-a avut în istorie. Iar Andrei este unul dintre oamenii din spatele cortinei care a ajutat ca lucrurile să meargă perfect.

La un pahar de vorbă

Bineînţeles, „La un pahar de vorbă” am vorbit şi despre afinitatea lui Andrei Cristofor pentru Rapid, dar şi despre perioada pe care a petrecut-o la juniorii echipei din Giuleşti. Normal, alături de coechipieri care au ajuns mai sus, precum Alex Ioniţă I, Cătălin Straton sau Doru Bratu. Am discutat şi despre unele dintre cele mai mari talente irosite ale fotbalului românesc, Ionuţ Dobroiu, dar şi despre locaţiile preferate pe care Andrei le-a vizitat. În special de când călătoreşte alături de Simona Halep şi restul staff-ului. Teaser: Sidney şi Madrid. De ce îi place cel mai mult în cele două oraşe, afli din emisiune, aşa că, dacă nu ai văzut-o deja, nu ai scuze să nu dai acum play!

Accidentările în fotbal

În plus, cu Andrei, care lucrează de cinci ani la Kinetic Sport & Medicine am discutat şi despre accidentări crunte. A sa, care l-a determinat să dea la Facultatea de kinetoterapie, dar şi cea a lui Costi Berechet, coechipeirul său de la AFC Rapid. Aceasta din urmă s-a întâmplat la chiar primul său meci la echipă, în septembrie 2017, iar el a fost omul care i-a oferit primul ajutor atacantului. Detaliile descrise, îţi vor face pielea de găină… Însă ele fac parte din viaţa sportivilor, aşa că le-am acordat atenţia cuvenită.