Giuleştiul, la puls 200! Două meciuri în care Rapid ne-a ţinut cu sufletul la gură

Lazăr va juca la Rapid
Lazăr va juca la Rapid

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Nu doar la fotbal a ştiut mereu Rapid să de palpitaţii. În sala polivalentă din Giuleşti, au avut recent două meciuri de baschet fabuloase. Chiar dacă în al doilea eşalon, atât băieţii, cât şi fetele, au oferit tensiune în forma ei cea mai pură. Din păcate, numai primii au reuşit să şi câştige. Însă ce meciuri au fost! Echipa masculină a jucat cu CSM VSK Csikszereda Miercurea Ciuc, în Liga Națională de Baschet Masculin. Formația condusă de Victor și Marius Bulancea a terminat, după timpul regulamentar, la egalitate cu echipa harghiteană, 57-57. Conform regulamentului, arbitrii au dispus jucarea unei reprize suplimentare de cinci minute, scrie clubulrapid.ro.

Mickey Hope, din nou MVP pentru Rapid

Americanul Mickey Hope a fost din nou baschetbalistul nostru de forță, el reușind un double-double cu cu 29 de puncte și 13 recuperări, indicele său de eficiență ridicându-se la +32. Croatul Ktagulj a marcat 9 puncte, iar Bogdan Sandu a reușit 7 puncte și 9 recuperări. Banca noastră tehnică a cerut time-out înaintea ultimei posesii din timpul regulamentar, dar feroviarii au ratat. Situația s-a repetat în prelungiri, când s-a solicitat time-out pe atacul nostru, cu 20 de secunde înainte de finalul meciului. În prelungiri, rapidiștii au fost mai stăpâni și au câștigat la un coș diferență, cu 70-68, un meci dramatic până la ultima secundă.

Înfrângere din cauza unui coş de trei puncte la fete

Echipa feminină de baschet Rapid București a susținut un meci în Liga Națională, la Sala Polivalentă ”Rapid”, contra celor de la CSM CSU Oradea. Jocul a avut un final dramatic, fiind decis în ultimele secunde. După un început ceva mai slab, în care au fost conduse, rapidistele au recuperat terenul și, grație inteligenței tactice și disciplinei din teren, au reușit să preia inițiativa. Am condus cu 63-61 dar bihorencele au reușit să înscrie un coș de trei puncte și să câștige după încă o liberă, cu 65-63. Florina Stînici-Diaconu a fost excepțională, înscriind 34 de puncte. Ea a mai reușit 7 recuperări, 5 pase decisive și 3 intercepții, pentru un indice de eficiență de +34. Raluca Matei a marcat 11 puncte, iar Ana Cuatu 10 puncte.