Cupa României este tot mai aproape de Giuleşti!

Polo Rapid Giuleşti
Echipa feminină de polo Rapid aduce Cupa în Giuleşti

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

La Bazinul Floreasca, echipa de polo feminin din Giuleşti s-a impus în etapa a IV-a a Cupei României. Rapid a câştigat în fața celor de la Crișul Oradea, cu scorul de 19-3. Fetele lui Edy Rusu sunt în poziția de lider, cu 12 puncte. Până la cucerirea marelui trofeu mai sunt doi pași, scrie clubulrapid.ro. Câştigătoarea va fi anunţată duminică, 9 decembrie. După ce Rapid va fi jucat deja atât cu Dinamo cât şi cu steaua. Nu este singura veste bună! Asta pentru că echipele de baschet ale clubului au bătut la rândul lor în ultima săptămână. 

Baschetbalistele din Giuleşti, pe locul 2

La Sala Polivalentă ”Rapid” a avut loc partida de baschet feminin, în Liga Națională, între Rapid și CS Agronomia. Feroviarele s-au impus cu scorul de 73-59 (20-16, 18-14, 24-17, 11-12). Florina Stănici-Diaconu a reușit 29 de puncte, cinci recuperări și şase pase decisive, terminând cu un excepțional +33 la indicele de eficiență. Natalia Burlakova a fost aproape de double-double, terminând cu 9 puncte și 13 recuperări. Statistici frumoase a avut și Raluca Matei, 6 puncte și 13 recuperări. În urma acestui succes, echipa noastră a urcat pe locul 2 al grupei valorice secunde, cu un total de 16 puncte acumulate.

Băieţii au obţinut o victorie categorică

Echipa masculină de baschet CS Rapid București a obținut un succes categoric în Liga Națională, pe teren propriu, 97-67 împotriva celor de la CS Agronomia București. Americanul Mickey Hope a terminat cu double-double alcătuit din 31 de puncte și 12 recuperări, indice de eficiență +40. Bogdan Sandu a făcut și el double-double cu 12 puncte și 10 recuperări, înregistrând un indice de eficiență de +24. Toată echipa antrenată de tandemul Bulancea, tatăl și fiul, s-a remarcat la acest meci la care puțin a lipsit să ajungem la performanța de a marca 100 de puncte. Cu 16 puncte, rapidiștii ocupă locul 6 în clasamentul primei ligi.