Rapidiştii s-au întors în curtea şcolii! Copiii, în al nouălea cer!

Pancu rapidiştii
Rapidiştii, în frunte cu Daniel Pancu, în curtea şcolii

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Pentru 90 de minute, rapidiștii și-au readus aminte de distracția fotbalului jucat în curtea școlii. Locul de unde toți au plecat și unde au început să practice sportul care i-a făcut cunoscuți. 11 jucători, împreună cu antrenorul Daniel Pancu, au mers în această dimineață la Școala Generală 175 “Sf. Nicolae”, din Sectorul 1. Unde au retrăit momentele copii/">copilăriei, oferindu-le micuților elevi o bucurie și o emoție de nedescris. Ionuț Voicu, Fane Ciuculescu, Virgil Drăghia, Robinho, Deivydas Matulevicius, Andrei Dovleac, Adi Grigore, Doru Bratu, Alin Cârstocea, Lucian Goge, Marian Vlada și Daniel Pancu au fost primiți cu pâine și sare de către gazdele acestui eveniment.

Eveniment unic cu rapidiştii în centrul atenţiei

În schimb, pentru început, le-au oferit o lecție de antrenament. Cu sfaturi despre tactică, tehnică, alergare sau apărarea mingilor, fiecare jucător având câte 2-3 copii pe care i-a antrenat. După aproximativ 20 de minute, a început jocul între echipa școlii și FCRB. Cu o galerie numeroasă, formată din colegii ce s-au învoit de la ore, echipa gazdă a dat totul pe teren, reușind să primească aplauze frenetice din partea tribunei, câțiva dintre puștii de la Școala 175 demonstrând că ar putea avea un viitor frumos în fotbal. Jocul s-a încheiat cu o serie de autografe, giuleştenii fiind asaltați de copii pentru o poză sau o semnătură, iar Pancone le-a oferit micuților eșarfe cu Rapid și abonamente la meciurile de pe teren propriu, scrie site-ul oficial al clubului.

ACS Rapid FNG a jucat amical cu echipa USR

Aceasta este prima acțiune dintr-o serie ce are ca scop readucerea spiritului rapidist în școlile și liceele din Capitală, dar și din provincie. Acţiunea s-a consumat la doar două zile după ce ACS Rapid FNG, echipa susţinută de T2, a jucat un meci demonstrativ cu USR. Uniunea studenţilor din România. Iniţiativă care, de asemenea, a fost una superbă. Mai jos aveţi imagini de la meciul jucat în curtea şcolii.

Sursa: Alex Paraschiv