Vasile Șiman îl atacă dur pe Victor Angelescu. Ce a spus despre George Copos

Victor Angelescu Rapid ProSport
El e omul care ar fi plătit brandul Rapid, conform ProSport

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

ProSport prezintă un atac extrem de dur. Fostul patron al Sportului Stundeţesc, Vasile Şiman, îl face praf pe Victor Angelescu, tânărul finanţator al celor de la FCRB, echipa antrenată de Daniel Pancu în Liga 3. Acesta i-a cerut lui Victor Angelescu să nu mai spună că a jucat la echipa din Regie şi spune că noul finanţator din Giulești nu se poate compara cu naşul său, George Copos. „Nu are nicio treabă cu Sportul Studenţesc. Nu a jucat niciodată la noi. A trecut o lună şi ceva pe la antrenamente. L-am sfătuit să nu mai vorbească de Sportul, că e mort şi îngropat. E lipsă de respect faţă de el să vorbească aşa ceva. Eu zic că Rapidul nu a înviat încă. Să fim serioşi! Ei nici nu-i pot lega şireturile lui George Copos, George chiar a reprezentat ceva în fotbal”, a spus Şiman, pentru Gazeta Sporturilor, citată de ProSport.

ProSport reamintește declarațiile lui Angelescu

În trecut, Victor Angelescu a şi declarat că a dorit să preia brandul Sportul Studenţesc şi să pună echipa pe picioare. „Am ţinut cu Sportul Studenţesc, dar din păcate clubul nu mai există. Este trist. M-am gândit prima dată la Sportul, am avut o discţuie cu mai multe persoane. Este o situaţie foarte complicată acolo, nu cred că se poate reînvia. M-am gândit prima dată la ei. Apoi m-am orientat către Sportul Snagov. Era prima dată când am avut legătură cu fotbalul. În acel moment Rapidul avea probleme juridice, era complicat. Apoi m-a convins Daniel Niculae. Acum sunt aici„, conform ProSport.

Vasile Șiman este omul care a patronat ani de-a rândul Sportul Studențesc. Echipă de a cărei sfârșit este și responsabil. În același timp, CV-ul lui Victor Angelescu în fotbalul românesc este extrem de subțire, dar și fără pete. Nici nu ar avea, până acum, de unde să apară acestea.