Cristiano Ronaldo spulberă record după record şi la 33 de ani

ProSport Cristiano Ronaldo
ProSport scrie despre o nouă peformanţă a lui Cristiano Ronaldo

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

ProSport scrie despre o nouă performanţă de necrezut! Cristiano Ronaldo continuă să depăşească recorduri. De data această atacantul de 33 de ani s-a semnat în cartea de istorie a lui Juventus. Ca jucătorul care a ajuns cel mai rapid la 10 reuşite oficiale în tricoul biaconero. Portughezul a marcat primul gol în victoria cu SPAL din etapa a 13-a din Serie A. 9 goluri în campionatul din Italia şi unul în Liga Campionilor are Cristiano Ronaldo în cele 16 meciuri oficiale jucate până acum la Juventus (13 în campionat şi 3 în Liga Campionilor), aminteşte ProSport. Este fotbalistul care a avut nevoie de cele mai puţine apariţii pentru a ajunge la 10 reuşite în tricoul „zebrelor”. În istoria de 121 de ani a clubului!

ProSport aminteşte că Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi rămân primii

Pe lângă recordul care l-a pus pe primul loc în istoria lui Juventus, Cristiano Ronaldo a mai bifat o realizare extraordinară! Reuşita în meciul cu SPAL a fost al 39-lea gol în care a fost implicat în 2018. Aici intră cele 31 de goluri marcate şi cele 8 pase decisive. L-a egalat la acest capitol pe Luis Suarez, în timp ce Lionel Messi este liderul acestui top. I-a oferit un assist lui Ousmane Dembele pentru golul egalizator, 1-1, în meciul cu Atletico Madrid. Argentinianul a ajuns la cota 40 în privinţa golurilor la care a fost implicat direct în acest an, mai scrie ProSport. Cu alte cuvinte, chiar dacă anul ăsta, pentru prima dată după un deceniu, nici Cristiano Ronaldo şi nici Lionel Messi nu vor lua Balonul de Aur, performanţele lor rămân de necrezut!

686 de goluri sa marcat Cristiano Ronaldo. Pentru Sporting Lisabona, Manchester United, Real Madrid, Juventus Torino, Portugalia şi toate selecţionatele de tineret şi juniori ale lusitanilor pentru care a evoluat

213 pase de gol a reuşit Cristiano Ronaldo. În întreaga sa carieră profesionistă până acum, în meciurile oficiale