Le-a priit lansarea berii! Rapid FNG a învins cu 8-1 echipa de pe locul 2!

ACS Rapid FNG
ACS Rapid FNG

Membrii asociaţiei care susţine Rapid FNG tocmai au lansat berea Locomotiva. O iniţiativă unică în fotbalul românesc, care pare să fi acţionat şi ca un catalizator motivaţional. Pentru că echipa susţinută de băieţii de la T2 a învins cu 8-1 formaţia de pe locul 2 din serie! Într-un meci care chiar dacă a fost considerat în deplasare s-a jucat pe Giuleşti. Chiar în nocturnă! Fiind primul de acest fel susţinut de ACS Rapid FNG, oficial, de la înfiinţare. Mai multe detalii puteţi parcurge în rândurile de mai jos postate de site-ul oficial al grupării din liga a 5-a.

Cronică ACS Sportivii – ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului

Duminica 18 noiembrie am disputat jocul pe care l-am privit cu cea mai mare atentie in acest campionat, l-am pregatit cum se cuvine si intr-un final se pare ca nu am facut-o degeaba. Am intalnit ACS Sportivii Bucuresti, echipa de pe locul secund care ne-a tinut in sah pe teren propriu in meciul tur. Partida s-a disputat pe stadionul Giulesti, adversarii nostri fiind de acord sa dispute acest meci la noi #acasa desi ei erau gazdele. In premiera pentru noi in nocturna pe batrana arena. Antrenorul Iulian Branzelof, secondat de Dumitru Costin a hotarat sa inceapa meciul cu urmatorul 11: Marinescu – Chirila, Gradinaru, Zamfir, Petrache – Tanase, Pavel, Ioan – Badragan, Mateianu, Dumitrescu. Pe parcurs au intrat si: Dinu, Anca Mario, Raiu, Galatanu, Chelu si Bojescu.

Video de la meciul ACS Rapid FNG

Meciul a inceput cu noi avansati incercand sa facem pressing foarte sus, dar dupa numai cateva minute din meci, Sportivii, au pus stapanire pe centrul terenului. Si ne-au dominat timp de 20 de minute ratand si o ocazie uriasa, mingea lovind bara portii noastre.

Au dat drumurile la tunuri

Reusim sa echilibram si dupa o pasa filtranta a lui PavelDumitrescu aflat cu spatele la poarta in careul Sportivilor, preia bine si este agatat de capitanul adversarilor. Penalty! Pavel ia mingea, executa sec la vinclu. Dar stupoare: penalty-ul se repeta deoarece jucatorii au intrat in careul de 16 metri inainte de lovirea mingii. Pavel din nou fata in fata cu portarul advers, sut in dreapta, portarul  atinge balonul, dar degeaba: 0-1. Urmeaza o ratare monumentala dupa numai trei minute. Dar golul 2 parca plutea in aer. Badragan ia pe cont propriu o actiune pe partea dreapta a atacului nostru si suteaza necrutator de la marginea careului de 16 metri 0-2!

Dumitrescu şi Mateianu au lovit din nou

Adversarii cad psihic si imediat vine si golul al treilea: marcator Tanase. 0-3 este scorul pauzei si toata lumea se grabeste la vestiare ca sa scape de frigul patrunzator ce a cuprins Bucurestiul duminica seara. Pauza nu schimba foarte tare registrul de joc. Si reusim o avalansa de goluri in poarta adversarilor. Semnata, rand pe rand de Mateianu, Anca Mario (penalty), Dumitrescu (de doua ori) si Raiu. Sportivii reducand inscriind golul de onoare cand scorul arata 4-0 pentru noi. Scor final: ACS Sportivii – ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului 1-8. Ne distantam la sase puncte de locul al doilea unde dupa aceasta etapa a urcat VK Soccer. Si asteptam ultimul meci al sezonului pentru o revansa impotriva Inter Galaxy.

Hai Rapidu’!!!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required