La un pahar de vorba Ep. 5 – Copilaria

LA UN PAHAR DE VORBĂ
LA UN PAHAR DE VORBĂ

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

LA UN PAHAR DE VORBĂ. In acest episod am vorbit despre cea mai frumoasa perioada a vietii noastre: copilaria! Firește, nu am apucat să acoperim toate amintirile pe c are le-am acumulat în acești frumoși ani ai vieții noastre. Nici măcar nu am mai făcut un rezumat al celor mai importante și semnificative dintre ele. Nu am avut cum să discutăm în acest interval de timp despre toate întâmplările minunate de la vârsta inocenței.

LA UN PAHAR DE VORBĂ

Numai că voi ați apucat să vedeți deja episodul, nu-i așa? Ei bine, a’i luat deci la cunoștință că LA UN PAHAR DE VORBĂ vom aborda cândva, într-un alt episod – sau poate chiar în mai multe – amintirile din copilărie. Avem atât de multe de împărtășit, încât e păcat să nu vă oferim mai mult din pățaniile noastre. Plăcute sau neplăcute. Cert este că, privind în urmă, fiecare dintre acestea este un motiv de a zâmbi!