La un pahar de vorbă Ep. 6 – Fericirea

LA UN PAHAR DE VORBĂ
LA UN PAHAR DE VORBĂ

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

„Fericirea” este un subiect care nu are nevoie de prea multă prezentare. Cu toate acestea în cadrul emisiunii „La un pahar de vorbă” am discutat 40 de minute despre ea. Şi nu am acoperit decât echivalentul unui grăunte de nisip raportând la imensitatea ei. Sau, mai corect spus, la multitudinea de posibilităţi de a fi fericit care sunt în interiorul nostru, dar şi în jurul nostru. Prefer să urez cuiva fericire, în loc de sănătate. Pentru că am impresia că această stare, cea de fericire, le include pe toate celelalte.

LA UN PAHAR DE VORBĂ

E atât de simplu să fim fericiţi! Şi, ce este mai important, ar trebui să ne punem mereu o întrebare, atunci când ne uităm în jurul nostru: „De ce să nu fiu fericit?!” În loc de întrebarea care este, din păcate, mult mai des pusă de oameni: „De ce aş fi fericit?!” Ei bine, atunci când ţi se pare că ceva pueril nu merge bine – o relaţie, faptul că nu îţi permiţi pe moment să cumperi ceva – gândeşte-te la un părinte care şi-a pierdut copilul. Sau la un om cu deficienţe fizice grave. Nouă ni s-a întâmplat să interacţionăm cu astfel de oameni, iar în momentul respectiv vinovăţia că măcar ne gândeam să nu fim fericiţi ne-a cuprins instant.

Urmăreşte emisiunea, acest al şaselea episod „La un pahar de vorbă”, şi vei înţelege mai bine! Inclusiv de ce ciocnim paharele cu suc, chiar dacă este acea idee împământenită că nu se face asta decât atunci când recipientele conţin băuturi alcoolice. Vizionare plăcută! Şi nu uitaţi să daţi subscribe canalului nostru de Youtube, Recreaţia Mare!