INFO / ACS Rapid FNG – Power Team. Un meci între cei mai buni

ACS Rapid FNG
ACS Rapid FNG

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Pentru că sezonul oficial în liga a 5-a s-a finalizat, la solicitarea cluburilor, meciul de duminică, 25 noiembrie, contează doar pentru cromatica fotbalului. ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului joacă împotriva celor de la Power Team. Meciul va avea loc de la ora 17, pe stadionul Coresi. Cu toate că este numai un meci amical, acesta are o semnificaţie destul de importantă. În sensul că pune faţă în faţă cei doi lideri ai seriilor din liga a 5-a Bucureşti. Detaliile despre linia de clasament a fiecăruia dintre cluburi este mai jos.

Liderii celor două serii din liga a 5-a Bucureşti

  • Seria 1: Power Team 12 meciuri, 12 victorii, 0 egaluri, 0 înfrângeri, 52-12, 36 puncte
  • Seria 2: ACS Rapid FNG 12 meciuri, 10 victorii, 1 egal, 1 înfrângere, 44-11, 31 puncte

Practic, obiectiv vorbind, strict pe cifre, adversara Rapid FNG este echipa mai bună. Ştim însă foarte bine că cele două serii nu sunt neapărat simetrice ca valoare, aşa că, cel mai bine, raportul dintre formaţii se va observa la partida directă. Este numai un test, însă este foarte posibil ca cele două să se întâlnească în dispute directe pentru promovarea în eşalonul superior al Bucureştiului.