EXCLUSIV / FCRB A PIERDUT PROCESUL CU PROSPORT!!!

ProSport Rapid
ProSport revine cu detalii despre ce se întâmplă cu Rapid...

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Asa cum 1923.ro v-a informat in urma cu ceva timp, FCRB a chemat in instanta Mediafax Group SA, societatea care a in administrare PROSPORT pentru a-i cere sa recunoasca faptul ca societatea sustinuta moral de Primaria S1 are dreptul sa se numeasca RAPID.

Judecatorii au analizat dosarul pe data de 14 noiembrie si au hotarat sa anuleze cererea de chemare in judecata! Iata solutia completa:

Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt: Anulează cererea de chemare în judecată. Cu drept de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicarea încheierii. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 14.11.2018. 
Document: Încheiere finală (dezinvestire)    14.11.2018

Cum in instanta, sansele de a castiga ceva, sunt pentru echipa administrativa a FCRB mai mici decat sansele echipei antrenata de Pancu de a castiga Liga Campionilor, conducerea clubului si-a indreptat atentia catre suporterii echipei, carora a inceput sa le inchida pagini de facebook in slujba carora si-au dedicat toata tineretea.

Doua dintre cele mai cunoscute pagini ale suporterilor FCRB 1923 si Rapid Bucuresti, apartinand lui Onoiu Paul si Steger Michael, au fost inchise fara nicio explicatie de facebook, ca urmare a plangerii Fotbal Club R SA.

De la alte comentarii ne abtinem.