VIDEO / Daniel Pancu, discurs superb! Rezumat al unui meci nebun

Pancu
Daniel Pancu

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Daniel Pancu a oferit un moment superb. Victoria cu CS Tunari a produs o explozie de bucurie în vestiar. FCRB a învins cu 3-2 şi a trecut pe primul loc iar. Pe lângă rezumatul partidei nebune, în care oaspeţii au condus cu 1-0 din minutul 1, vă oferim şi un discurs superb pe care Daniel Pancu l-a avut în vestiar. În fapt, începem chiar cu acesta, în care antrenorul vişiniilor le ridică moralul fotbaliştilor săi. După un meci nu prea reuşit, dar care a adus totuşi ceea ce contează până la urmă, victoria. Iată despre ce vorbim:

Discursul lui Daniel Pancu din vestiar

„Jos pălăria. Sincere felicitări pentru modul în care aţi interpretat jocul ăsta din punct de vedere al implicării. Toată lumea are 10 cu felicitări la capitolul atitudine, lucru pe care ni-l dorim. Vedeţi foarte bine cu toţi adversarii se autodepăşesc atunci când joacă cu voi, când joacă cu unasemeanea public, cum doresc cu toţii să fie în locul vostru. Cât timp o să fim foarte implicaţi nu o să avem probleme cu nimeni. Ne aşteaptă duminică finala campionatului de până acum. Vă spun pregătitor că ne aşteaptă un război cu o echipă foarte agresivă pe care o putem surprinde şi o să vedeţi săptămâna asta că o să lucrăm la antrenamente. Avem câştiva absenţi, dar aici e Rapid şi nimeni nu e de neînlocuit. Acum aş vrea să cântăm ‘Cine e pe primul loc’, pentru că săptămâna trecută am fost puţin trist”.

Rezumatul meciului FCRB – CS Tunari 3-2

Evident, nu poate lipsi totuşi şi rezumatul video al partidei. În fapt, vă oferim toate cele cinci goluri marcate din mai multe unghiuri. Pentru că acest meci va rămâne, în mod cert, unul dintre cele mai reprezentative pe care echipa de lângă Podul Grant le va bifa în acest sezon. În primul rând din cauza problemelor pe care adversarul le-a pus.