Criză maximă la Rapid! Cu toate că echipa e pe primul loc,...

Criză maximă la Rapid! Cu toate că echipa e pe primul loc, conducerea a demisionat!

Rapid handbal
Echipa de handbal de la Rapid trece prin momente grele

CS Rapid nu traversează o perioadă roz. Dimpotrivă! Antrenoarea Alina Dobrin și directorul tehnic Vasile Mărgulescu au părăsit echipa feminină de handbal a Rapidului: ”Nu poți să antrenezi o echipă nemulțumită!”. Echipa feminină de handbal Rapid București, care se află pe primul loc într-una dintre seriile ligii a doua, a rămas fără antrenori. Vasile Mărgulescu și Alina Dobrin au demisionat, nemulțumiți de condițiile existente la club. „Din cauza managementului defectuos, nu mai putem rămâne. Jucătoarele stau la club pe indemizațiile de 600 de lei lunar, plus primele de joc. Pot câștiga alți 600 de lei la fiecare meci câștigat. Dar cum să trăiești cu banii ăștia, când într-un sezon întreg avem sub 30 de meciuri?”, a declarat Mărgulescu, conform gsp.ro.

Vasile Mărgulescu a plecat de la CS Rapid după Alina Dobrin

Alina Dobrin, fosta mare jucătoare a formației giuleștene, preluase echipa în sezonul trecut. Rapidul a retrogradat, dar avea șanse mari să revină imediat în prima ligă. După primele 12 etape scurse, Rapidul avea 11 victorii și o singură înfrângere, fiind pe primul loc. „Am crezut că lucrurile se vor rezolva, dar situația persistă demult. Nu sunt bani”, a adăugat Mărgulescu. Tehnicianul care a antrenat Rapidul din 1994, cu mici perioade de întrerupere, spune că atunci când Alina Dobrin l-a anunțat că pleacă, a luat și el aceeași hotărâre. Facem echipă împreună și la bine și la greu. Am promis echipei că voi pleca dacă Alina renunță. Și asta am făcut, a încheiat Mărgulescu. O serie de jucătoare vor pleca și ele de la echipă dacă situația financiară nu se va schimba în perioada imediat următoare.

Tristeţea cea mai mare este că, în acest moment, CS Rapid, formaţia de handbal feminin este cea mai iubită echipă din cadrul clubului sportiv. Iar colapsul ei ar ştirbi şi mai mult din blazonul deja tot mai terfelit al Rapidului… Rămâneţi pe 1923.ro pentru detalii!

CITEȘTE ȘI  Amintiri vișinii de pe Anfield Road: "Am fost marcat o perioadă"

LĂSAȚI UN MESAJ