Sfârşit de coşmar pentru Costi Berechet. A scăpat de metalele din tibie

Costi Berechet
Costi Berechet a scăpat de metalele din picior

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

20.11.2018 este o zi binecuvântată pentru Costi Berechet. Golgheterul AFC Rapid a intrat în ultima fază a recuperării de după cumplita accidentare din septembrie 2017. La 14 luni după ce a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu, atacantul a suferit şi intervenţia finală. Imediat după meciul de coşmar cu Romprim, Costi a fost pus pe masa de operaţie, iar o tijă imensă cu patru şuruburi i-au ajutat oasele să se prindă repede şi bine. Toate bune, a reintrat până la urmă la joc. Numai că acele corpuri străine produceau disconfort în unele momente. Aşa cum s-a întâmplat chiar la meciul cu csa steaua, ultimul jucat până acum pentru AFC Rapid, când a ieşit la pauză. Tibia îl jena, nu mai avea cum să dea randamentul pe care şi l-ar fi dorit mai ales într-un asemenea meci. Simţea că trebuie să spună pas de această dată.

Costi Berechet mai are o lună de repaos

La numai câteva săptămâni distanţă, bucăţile de metal au fost extrase, şi cum ele erau bine încrustate în os, urmările încă se văd. Rana proaspăt rezultată şi bine bandajată nu este uşor de privit de cei mai slabi de îngeri. Însă ea face parte din realitatea sportivilor în general, a fotbaliştilor în special şi, pentru a fi mai pe nişă, a fotbalului jucat în condiţii mizerabile în ligile inferioare din România. Norocul lui Costi Berechet a fost promptitudinea tuturor celor care l-au ajutat şi despre care am scris mereu. Urmează încă o zi sau două de spitalizare şi, după, în jur de patru săptămâni de repaos. După care, tânărul de 22 de ani poate reveni la lucru cu mingea. Până atunci a rămas cu un suvenir. Unul dintre cele patru şuruburi care i-au reparat piciorul cu care perforează plasele adversarilor.

Costi Berechet este singurul jucător care a marcat pentru AFC Rapid în ultimele trei sezoane!