BREAKING NEWS / Dan Alexa i-a aruncat pe steliști în Dunăre

Dan Alexa
Dan Alexa s-a retras oficial

Dan Alexa e pe cai mari! Măsura valorii fotbalului românesc a fost din nou dată în Cupa României. După ce Dinamo a fost eliminată de modesta Miercurea Ciuc, fcsb nu s-a lăsat mai prejos. Fosta steaua s-a făcut de râs cu Dunărea Călărași, pierzând clar, cu 2-1. Ca de obicei, la final Dică avea fața omului care nu înțelege ce se întâmplă.

Dan Alexa, emblematic pentru Rapid

De remarcat este că antrenorul călărășenilor este Dan Alexa, personaj emblematic pentru istoria recentă a Rapidului. Ca jucător, el rămâne în istorie ca primul marcator român pe Arena Națională, în Rapid – PSV Eindhoven 1-3 în 2011. Ca antrenor, el este ultimul om care, în condiții imposibile, a promovat Rapidul în Liga 1. Se înâmpla în 2016. Imediat, a urmat falimentul…

Șeroni și Dobrosavlevici, marcatorii de serviciu

Așadar, revenind la subiect, nu avem cum să nu ne bucurăm de acest succes important al carierei sale. Cu această victorie, Dunărea Călărași s-a calificat în sferturile Cupei României și i-a aruncat pe steliști în… Dunăre. Deocamdată, mai mult la figurat… Golurile victoriei cu 2-1 au fost marcate de Șeroni și Dobrosavlevici.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required