Adrian Iencsi este la un pas să meargă la U Cluj: „Am vorbit cu Lobonţ, este posibil”

Bogdan Lobonţ Iencsi
Bogdan Lobonţ a luat titlul cu Rapid, alături de Iencsi

Prezent în platoul DigiSport, Adrian Iencsi a explicat că este foarte posibil ca la începutul lui 2019 să ia calea Ardealului. Pentru a-l ajuta pe bunul său prieten în cariera de antrenor pe care acesta tocmai o începe. În acest sens, Iencsi a explicat: „Lobby este mai mult decât un prieten, este ca un frate! Din ianuarie s-ar putea să-i fiu alături. Am avut o discuţie, mi-a cerut să-i fiu alături şi este posibil ca acest lucru să se întâmple. Vorbim despre un club foarte frumos, de foarte mare tradiţie, Universitatea Cluj. Când spui U Cluj, spui ceva măreţ. Cu suporteri minunaţi, cu o galerie deosebită. Cum cântau şi acolo suporterii… Ceva fantastic!”

Coechipieri la Rapid şi la naţională timp de nouă ani!

Bogdan Lobonţ, cel care a fost coleg de cameră cu Adrian Iencsi între 1997 şi 2000 la Rapid îşi va începe cariera de antrenor principal la Cluj-Napoca. Acesta a semnat deja contractul cu Şepcile Roşii, însă doar începând cu 2019. Până atunci, ardelenii vor fi pregătiţi de un interimar. Sigur, mai este măcar o lună şi jumătate până acest moment s-ar putea concretiza. Cert este că cei doi buni prieteni ar putea fi colegi din nou după o pauză de 13 ani. Pentru că în 2006, Adrian Iencsi a jucat ultima sa partidă pentru echipa naţională. De acolo de unde Bogdan Lobonţ s-a retras oficial chiar în 2018, într-un amical cu Finlanda.

Iencsi şi Lobonţ ar putea lucra la acelaşi club după 19 ani!

Altfel, cei doi nu au mai fost coechipieri la nivel de club nicăieri după 2000. An în care Lobby a fost achiziţionat de Ajax Amsterdam. Cel care a fost unul dintre cele mai interesante transferuri din istoria fotbalului românesc. Motiv pentru care, ar fi interesant de văzut dacă, după aproape două decenii, cei doi vor lucra împreună iar la un club. Cu totul altul decât cel care le-a adus consacrarea în fotbalul românesc. Rămâne de văzut dacă 2019 chiar va aduce această realitate pe tapet.

CITEȘTE ȘI  EXCLUSIV | Nicolae Vasile a povestit cum a fost refuzat de FC Rapid 1923

LĂSAȚI UN MESAJ