ACS Rapid FNG, de la agonie la extaz. Primul meci în nocturnă pe Giuleşti, amânat

ACS Rapid FNG - USR
ACS Rapid FNG - USR

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Duminică, 11.11.2018, a avut loc un eveniment important pentru ACS Rapid FNG. „Azi ne-am deplasat in incinta Facultatii de Drept unde se desfasura campionatul de fotbal interfacultati din cadrul Unifest. Am jucat un meci demonstrativ impotriva unei selectionate a Uniunii Studentilor, scorul nu este important, important este ca am terminat meciul cu zambetul pe buze, strangeri de mana si cu toti spectatorii prezenti cantand alaturi de galeria noastra. Hai Rapidu’!! #TuEstiRapid”, a postat asociaţia pe pagina oficială de Facebook. La numai o zi distanţă, trebuia să aibă loc un alt eveniment important.

FC Titan s-a retras din campionat chiar în ziua meciului cu Rapid FNG

Prima partidă oficială jucată de ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului nu s-a mai jucat pentru că… adversarul s-a retras! „Din pacate pentru suporteri meciul programat pentru aceasta seara contand pentru etapa a 11-a a Ligii a 5-a Bucuresti nu se va mai disputa. Adversarii nostri, FC Titan Bucuresti, sunt in indisponibilitate de a alinia o echipa de 11 jucatori la ora partidei. Anuntandu-ne pe noi si structura organizatorica a competitiei (AMFB) ca nu se vor prezenta la acest meci. In aceste conditii vom castiga meciul la masa verde. Ne pregatim intens pentru meciul din etapa urmatoarea cu Sportvii. Echipa cu care suntem in duel direct pentru ocuparea primei pozitii a clasamentului”, a apărut pe site-ul oficial al grupării.

13 noiembrie, 19:30, The Beer Institute, se lansează berea Locomotiva

Cu toate acestea, ACS Rapid FNG pregăteşte o premieră în fotbalul românesc. În sensul că asociaţia care finaţează echipa pregăteşte lansarea berii Locomotiva. Despre acest eveniment am pomenit deja. Numai că vă reamintim că el are loc marţi 13 noiembrie de la ora 19:30. The Beer Institute – Romanian Craft Beer Shop găzduieşte lansarea oficială a berii create în laboratoarele Amistad cu amprenta noastră vişinie: Locomotiva. Un eveniment care, în mod cert, nu trebuie ratat!