INFO / Un weekend plin de… Rapid. Află toate informațiile de care ai nevoie

Giuleşti Rapid
Rapid Frumoşii Nebuni au meci pe Giuleşti

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Dacă tot avem trei echipe de Rapid, așa că măcar ne putem bucura de câte un meci pe zi, adică vineri, sâmbătă și duminică. Pentru că, având în vedere mai multe aspecte, pot fi considerate toate zile de weekend. Forțând puțin, e drept. Fiindcă meciul de vineri se joacă în miezul zilei. Însă având în vedere că vorbim despre cea mai populară echipă dintre cele trei la nivel de număr al susținătorilor, în mod cert câteva zeci dintre aceștia vor face un efort pentru a fi alături de favoriții lor. Acestea fiind zise, vă prezentăm mai jos calendarul complet.

Calendar Rapid 26-28 octombrie 2018

  • Agricola Borcea – FCRB, liga 3. Vineri, 26 octombrie, ora 15, intrare liberă
  • csa steaua – AFC Rapid, liga 4. Sâmbătă, 27 octombrie, ora 15
  • ACS Rapid FNG – ACS Mexic + 30 minute VK Soccer, liga 5. Duminică, 28 octombrie, ora 15, intrarea este liberă și accesul se face doar la tribuna a doua!

Concluzii și curiozități

Interesant este că, în ciuda faptului că meciurile se joacă în zile diferite ele vor avea loc la aceeași oră. Mai trebuie spus că restanța cu VK Soccer provine de la meciul VK Soccer – ACS Rapid FNG 3-3 întrerupt în minutul 61 după ce peluza sud steaua i-a atacat pe fanii de la T2. Iar arbitrul a decis întreruperea partidei.