Succese pe linie pentru Rapid! Victorie la debut, dar și o performanță internațională

Giuleşti csa steaua - Academia Rapid
O imagine cu stadionul Giuleşti care te lasă fără cuvinte de la meciul csa steaua - Academia Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Maria Luana Grigoriu, legitimată la CS Rapid București a participat la Campionatele Europene de haltere pentru juniori și tineret, competiție găzduită de Zamosc, în Polonia. Maria Grigoriu a fost înscrisă pe tabloul categoriei de greutate 63 de kilograme, la juniori. Ea a avut o prestație foarte bună, într-o companie selectă de halterofile. La stilul smuls, Maria Grigoriu a ridicat 86 de kilograme din prima tentativă, ratând apoi la 89 și 90. Ea s-a clasat pe locul al cincilea, după care, la aruncat, s-a concentrat și a avut două încercări reușite, la 108 respectiv 111 kilograme. Din nefericire a ratat la 115 kilograme, fiind nevoită să se mulțumească doar cu medalia de bronz la stilul aruncat. La total, Maria Grigoriu s-a situat pe locul 4, scrie clubulrapid.ro.

Echipa de baschet masculin a CS Rapid a urcat pe 5

Dincolo de performanța tinerei sportive rapidiste, echipele masculine de volei și baschet au obținut două victorii importante. Echipa masculină de baschet Rapid București a reușit o victorie mare, în deplasare, la Miercurea Ciuc, cu scorul de 77-68. Americanul Mickey Hope a fost coșgeterul meciului cu 24 de puncte, secondat de către căpitanul echipei Bogdan Sandu și de croatul Kragulj, fiecare cu câte 14 puncte în statistici. Neicu a cntribuit cu 11 puncte la acest succes de moral al feroviarilor, primul în actuala ediție de campionat. Victoria repurtată în reședința județului Harghita ne ridică până pe locul al cincilea al clasamentului Grupei C valorice din Liga Națională, cu un total de patru puncte.

Debut cu dreptul pentru voleibaliști

Nu în ultimul rând, echipa masculină de volei Rapid București a debutat în noul sezon cu un succes împotriva celor de la Știința Bacău, scor 3-0 (25-8, 25-19, 25-13). Băieții lui Aurel Ioniță au prestat un joc exact, fără greșeli. Alte rezultate din seria estică a Diviziei A2: CSM Râmnicu Sărat – Știința București 0-3 și Gloria Buzău – CSM Suceava 3-0. În următorul meci, Rapidul va întâlni CSM Râmnicu Sărat, pe teren propriu. Ne bucurăm că am putut scrie despre aceste succese pe linie ale echipelor rapidiste!