Scandal cât casa! Schumacher face dezvăluiri, Pancu îl contrează dur

daniel Pancu
Daniel Pancu

Constantin Schumacher a fost demis de Fotbal Club Rapid, iar locul său a fost luat de Daniel Pancu. Tehnicianul a declarat că a simțit că postul lui este în pericol, chiar dacă se afla în obiectiv. ”Am discutat cu acţionarul principal al echipei, Victor Angelescu. Poate că e mult spus discutat, să nu se înţeleagă că am negociat plecarea pentru că nici nu aveam ce să negociem. În două minute am închis totul. Eu eram în obiectiv, puteam rămâne liniştit la echipă dacă ţineam de scaun”, a declarat Schumacher pentru digisport.ro.

Schumacher a lansat acuze la conducere. Este Pancu vizat?

„L-am întrebat, ce doreşti? Şi mi-a spus că vrea ca echipa să joace altceva şi să schimbe antrenorul. Nu conta că la Făurei am jucat cu cinci fotbalişti noi faţă de sezonul trecut, că unul dintre ei era un puşti născut în 2001, care a debutat, că am patru jucători accidentaţi… Important e ca Rapidul să meargă mai departe, cu Schumacher sau cu altcineva. Am fost schimbat acum, dar eu de mai multă vreme am simţit că lucrurile nu sunt aşa cum trebuie. Corect, am avut condiţii de pregătire, dar o echipă are forţă dacă toată lumea trage în aceeaşi direcţie. Probabil că nu le-a plăcut felul meu de a fi, direct. Ăsta sunt”, a afirmat Schumacher pentru Digi Sport. Antrenor care avea contract cu Rapid până în 2021. Şi care dacă se ambiţiona putea să se ţină de contract pentru că era în obiectiv.

Vasile Maftei, furios pentru tratamentul aplicat lui Schumacher

El îşi va primi banii până în decembrie, iar Daniel Pancu va fi instalat „principal”. Cel mai probabil, alături de Pancu va fi Nicolae Grigore, cel care acum pregăteşte grupa U 17 de la Centrul de Performanță Rapid. Schumacher este al doilea rapidist, după Daniel Niculae, dintre cei care au plecat la drum în urmă cu ceva mai mult de un an, iar acum au ieşit din proiect. Iar Vasile Maftei ar putea pleca şi el dacă Daniel Pancu nu-l va convinge să rămână la echipă. Se spune că este deranjat de modul în care conducerea a schimbat antrenorul după o singură înfrângere suferită într-un an şi două luni.

Daniel Pancu dorește să… îmbunătățească jocul!

Daniel Pancu a acceptat oferta de a deveni antrenorul Fotbal Club Rapid în momentul în care nu îşi anunţase încă oficial retragerea din fotbal. „Pancone” a evoluat sezonul trecut pentru giuleşteni în liga a patra şi a dezvăluit că vrea să mai joace ultimul meci în Giuleşti înainte de refacerea actualului stadion. „Îmi doream enorm să antrenez Rapidul, dar a venit şansa mai repede decât m-am aşteptat, m-a luat prin surprindere oferta. Important e că nu am frică de nimic, mult entuziasm, multă muncă, principiile mele. Obiectivul este cel al promovării şi o îmbunătăţire a jocului”, a declarat Pancu, la „Digi Sport Special”.

Atac cu talpa ridicată la Constantin Schumacher

Noul antrenor al giuleştenilor a dezvăluit motivul demiterii lui Constantin Schumacher şi i-a răspuns fostului „principal”. „El a zis că l-a adus Daniel Niculae în club. Nu e adevărat, Schumacher a fost propunerea mea. Pe el nu l-am deranjat de două ori într-un an. Conducătorii erau nemulţumiţi de joc, au investit foarte mult în echipă, jucători, condiţii. Mi-au spus că, dacă eu refuz, se reorientează spre altcineva. Poziţia în clasament este foarte bună, dar am jucat doar cu o echipă din primele cinci. Meciul de Cupă (n.r. pierdut cu Oltul Turris Turnu Măgurele) a fost unic în istorie, niciodată Rapid pe teren propriu nu a avut o ocazie 90 de minute. Am avut cei mai mulţi suporteri de când a început Liga 3, oamenii au plecat dezamăgiţi acasă”, a mai spus Pancu.

Planurile lui Pancone

Daniel Pancu (41 de ani) a dezvăluit că dispune doar de licenţa B de antrenor, însă speră să obţină cât mai curând licenţa A. „Am licenţa B, însă voi fi la şcoală pentru A, de care va fi nevoie la Liga 2. Avem de trecut de Slobozia, Afumaţi, până să ajungem la titlu şi licenţa Pro mai e mult”, a mai afirmat Pancu pentru digisport.ro. Dincolo de această schimbare, lucrurile nu sunt deloc bune. Daniel Niculae, Nicolae Stanciu, Constantin Schumacher și Vasile Maftei au plecat sau sunt foarte aproape să o facă. Niculae l-a atacat pe Pancu, Pancu îl atacă pe Schumacher. Numai Burcă este etern și de neclintit, chiar dacă nu este în stare nici să legitimeze jucători. Au mai rămas Pancu și Iencsi. Rămâne de văzut cât timp… Între timp, este interesant ce s-a întâmplat și cu… Mihai Iosif!

3 COMENTARII

  1. Se vede cu ochiul liber ca echipa nu mai joaca nimic de cand a plecat Nicolaie. Aveam o parere mult mai buna despre Pancone, se vede treaba ca m-am inselat.

  2. Angelescu a văzut ce am văzut toţi: echipa se chinuie în campionat la fiecare meci, iar înfrângerea cu Tr. Măgurele din Cupă e de neiertat. Poate de vină e valoarea jucătorilor, nu a antrenorului.

LĂSAȚI UN MESAJ