Suporterul care a îngenunchiat în fața lui Săpunaru a vorbit!

Săpunaru
Săpunaru în centrul atenției

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Dincolo de orice, finalul meciului România – Serbia 0-0 a însemnat un moment inedit. Un suporter rapidist a intrat pe teren, a îngenunchiat în fața lui Cristi Săpunaru, căpitanul echipei naționale, și apoi i-a pupat ghetele. Săpun a fost vizibil stânjenit de moment, l-a ridicat instant pe fan în timp ce colegii îl priveau curios. La câteva zile distanță de la acel moment, fanul în cauză a oferit câteva declarații pentru fcro.ro.

Q&A cu fanul care a îngenunchiat în fața lui Săpunaru

Pentru a facilita răspunsurile oferite vă oferim contextul complet publicat de sursa citată:

Te-ai gândit că poate ieși scandal sau violență odată cu intrarea ta în teren?

Am fost sigur că gestul meu nu va avea urmări de acest gen. Deoarece nimic din acea acțiune nu s-a îndreptat în vreun fel spre violențe sau provocări la adresa cuiva. Iar asta s-a demonstrat prin aplauzele spectatorilor.

Te-ai simți vinovat dacă din cauza gestului tău România va juca fără spectatori?

Nu văd cum ar fi putut fi sancționat gestul meu într-un mod atât de sever, cu atât mai mult că am așteptat fluierul de final, iar forțele de ordine, în ciuda neatenției din momentul pătrunderii mele pe gazon, nu au întâmpinat niciun fel de probleme când s-a pus în scenă evacuarea mea de pe terenul de joc. Cu siguranță mi-ar fi părut rău dacă din pricina asta s-ar fi luat o astfel de măsură, însă am fost din prima clipă determinat să îmi asum orice consecință.