Rapidiști premianți! CS Rapid se lipește continuu la titluri și medalii

CS Rapid
Sala CS Rapid

În ultima săptămână, CS Rapid a obținut mai multe rezultate remarcabile, la multe discipline sportive. Vom prezenta în continuare un buletin informativ cu toate succesele secțiilor de la club. Asta și mulțumită clubulrapid.ro, site-ul oficial al clubului sportiv din Giulești. Începem cu echipa feminină de handbal Rapid București a obținut un nou succes în Divizia A. Feroviarele s-au impus în deplasare, pe terenul celor de la Dunărea Călărași, cu scorul de 38-12 (21-3) într-un meci în care diferența de valoare a fost uriașă. Rapidistele se află pe prima poziție, cu maximum de puncte. Excelentă a fost și abordarea fetelor de la junioare I, care, n Campionatul Național, s-au impus cu 46-22 în fața celor de la AHC Olimpic Muntenia. Singurul eșec pe semicercuri s-a consemnat la junioare II, unde ne-a învins CSS 2 București cu 39-28.

25 medalii cucerite de micuții atleți ai CS Rapid

La Sarigerme, în Turcia, au avut loc Campionatele Mondiale de lupte pe plajă pentru seniori. Beatrice Oancea-Dukov, legitimată la CS Rapid București, a reușit o performanță deosebită, cucerind medalia de bronz în limitele categoriei de greutate de până la 70 de kilograme. Un alt rapidist, Ionuț Caras, la 90 de kilograme masculin, s-a situat pe un onorant loc 6. Și micii atleți s-au comportat excelent! La Sala din Complexul Sportiv Național ”Lia Manoliu” din București a avut loc cea de-a doua ediție a Cupei ”Primii pași în atletism”. Numeroșii copii care practică atletismul la Rapid București au încântat asistența, strângând o salbă de 25 de medalii, dintre care 6 de aur, 12 de argint și 7 de bronz.

Tinerele baschetbaliste, evoluție oscilantă

Echipa feminină de baschet U20 Rapid București a debutat în noua ediție a Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă. Fetele conduse de antrenorul Nicolae Militaru au participat la turneul de la Târgu Secuiesc (județul Covasna), unde au reușit să câștige un meci, cel cu CSS Ploiești, scor 66-57. Feroviarele s-au recunoscut învinse în celelalte două partide 43-96 cu CSS CSM Târgoviște și 59-66 cu gazdele Liceul Teoretic ”Nagy Mozes” Târgu Secuiesc. Echipa noastră se află pe locul al treilea în clasament, cu un total de patru puncte. În competiție este înscrisă și ACS NBS Cluj-Napoca, dar care nu a venit la această primă competiție. Data și locația celui de-al doilea turneu nu au fost anunțate de către Federația Română de Baschet.

Medalie la box, dar și la popice

În aceste zile, la Târgu Mureș se desfășoară Campionatele Naționale de box pentru tineret. În limitele categoriei de greutate de 49 de kilograme, Marius Anghel, legitimat la CS Rapid București, a pierdut finala dar a intrat în posesia medaliei de argint. La Cluj-Napoca au început Campionatele Naționale individuale de popice feminin, tineret U23. La proba de sprint individual, 120 de bile, Maria Enescu a cucerit medalia de argint pentru CS Rapid București. Competiția va continua pentru elevele antrenoarei Vasilica Pometcu.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required