Fiul lui Arman Karamyan ar putea scrie istorie pentru România!

Surik Karamyan ProSport
Surik Karamyan este prezentat de ProSport

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

ProSport expune o super poveste. Surik Karamyan, în vârstă de 15 ani, este fiul lui Arman Karamyan. Iar juniorul Concordiei Chiajna a făcut parte din lotul României U15, care a învins selecţionata Republicii Moldova U15. Surik este născut în Armenia, dar a dobândit cetăţenia română, scrie ProSport. Micuţii tricolori şi-au făcut debutul internaţional împotriva selecţionatei Moldovei. Echipă cu care au jucat două meciuri în decursul acestei săptămâni, ambele câştigate de România. Surik a impresionat, după ce a marcat o dată şi a furnizat o pasă decisivă, mai notează ProSport.

ProSport scrie că Surik este antrenat de tatăl său Arman

Surik este antrenat la grupa de juniori a Concordiei chiar de către tatăl său: „România trebuia să aibă grijă să nu-l piardă. Surik este un atacant foarte bun. Marchează multe goluri. În primele opt etape din campionat a înscris de 21 de ori. Are 1,80 metri înălţime, este stângaci, şi joacă pe toate poziţiile din faţă. Eu, la Concordia Chiajna, îl folosesc în banda stângă, în sistemul 4-3-3, ca Ronaldo şi Bale. Surik are 14 ani, dar joacă în campionatul celor de 15 ani. Concordia i-a propus deja contract de profesionist”a declarat tatăl lui Surik, Arman Karamyan, pentru Libertatea, citată de ProSport.

Arman și Artiom au obținut cetățenia în 2014

Sursa citată de ProSport notează că Arman mai are un băiat care face parte din lotul lărgit al selecţionatei de juniori de la U13: „Mhaer are 12 ani, joacă mijlocaş, şi a participat la câteva acţiuni de selecţie. Sper să fie reţinut în lotul final. România trebuie să aibă grijă de aceşti copii foarte talentaţi. Dacă li se dă şansă vor juca pentru România, dacă nu, avem unde juca. Federaţia din Armenia se interesează de ei”Fostul fotbalist are de gând să se stabilească în SUA, unde cei doi fii ai săi vor da probe la L.A. Galaxy: „Am rămas în România pentru copii. Voi merge cu băieţii mei să dea probe la academnia LA Galaxy, iar dacă lucrurile ies bine, mă stabilesc şi eu acolo. Convocările copiilor la loturile României n-ar trebui să reprezinte o problemă din cauza distanţei”Arman şi Artiom Karamyan au obţinut cetăţenia română în 2014, după 10 ani în care au evoluat în România, încheie ProSport.