Oficial! România s-a calificat în fața urmașilor lui Cristiano Ronaldo

România
România celebrează calificarea

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

România U21 a reușit să se califice la un campionat european pentru prima dată după 21 de ani! Se pare că numărul 21 este unul magic! Cel puțin în acest moment. Liechtenstein a fost victimă sigură, așa că punctul de siguranță de care jucătorii aveau nevoie s-a convertit într-un confortabil 4-0. O calificare de pe primul loc instrumentnată pentru statistica finală de Ianis Hagi care a marcat un gol spectaculos, dar și de George Pușcaș, cu o dublă. Interesant este că atacantul ce joacă în Italia are 13 goluri pentru formația de tineret. Și este la doar doi pași să egaleze un record vechi de peste 20 de ani!

Pușcaș pe urmele recordului lui Luțu

Cele mai multe goluri la U21 le are… Ionuț Luțu! Actulul om bun la toate al lui Gigi Beccali a fost o mare tânără stea a fotbalului românesc, chiar dacă a ars teribil de repede. Cu 28 meciuri și 15 goluri pentru România U21 el dădea senzația că va ajunge sus de tot. Din păcate, la naționala mare nu are decât… o selecție. În sfârșit, revenind la performanța puștilor conduși în prima parte a preliminariilor de fostul rapidist Daniel Isăilă, trebuie spus că aceștia au terminat pe primul loc o grupă cu Portugalia, Țara Galilor și Bosnia. Ceea ce nu este deloc puțin având în vedere condițiile actuale din fotbalul românesc și starea sa de fapt.

România este, într-adevăr, la masa bogaților Europei

În loc de concluzie, vom expune echipele calificate la EURO 2019, competiție pe care băieții și-au propus să… o câștige! Așadar, până acum avem: Croația, Spania, Danemarca, Anglia, Germania, Belgia, Serbia, Franța și Italia, țara gazdă. Rămâne de văzut care vor fi ultimele două calificate. Se vor alege dintre Grecia, Polonia, Austria și Portugalia! Dar la cum arată tabloul… Nu putem spune decât atât: suntem, într-adevăr, la masa bogaților! Felicitări, copii!