NEWS ALERT / Ședință pe Giulești! Suporterii vor să știe ce se întâmplă

Giuleşti, FCRB - Viitorul Domneşti 3-0
Giuleşti, FCRB - Viitorul Domneşti 3-0

Peluza Nord, grupul de bază al suporterilor care susțin FCRB, vor organiza o ședință pe stadionul Giulești. După plecările lui Daniel Niculae, Nae Stanciu, Constantin Schumacher și Vasile Maftei lucrurile nu mai pot rămâne fără ecou. Pentru a fi treaba mai clară vă redăm integral comunicatul postat de gruparea de suporteri despre care deja am scris mai sus. Rămâneți pe 1923.ro pentru alte detalii legate de această întâlnire!

Angelescu și Pancu au confirmat. Niculae și Maftei au fost chemați

Peluza Nord reacționează din dorința de clarificare a situației actuale de la Rapid și organizează duminică, la 18:00, o ședință publică. Deschisă pentru toți rapidiștii care au nelămuriri și nemulțumiri legate de proiect. Locul desfășurării va fi stadionul Giulești. La ședință vor participa Victor Angelescu și Daniel Pancu, care au acceptat deja invitațiile noastre, confirmându-și prezența. De asemenea, Daniel Niculae, Vasile Maftei și Constantin Schumacher au fost invitați la această inițiativă. Dorim și sperăm să primim un răspuns pozitiv din partea lor. Ar fi etic și corect să ne prezinte concret motivele pentru care au luat decizia de a pleca.

Intențiile suporterilor înainte de întâlnirea de pe Giulești

Am considerat că este un demers mai mult decât necesar, deoarece oamenii alături de care am început acest drum încep să părasească proiectul. Și nu pe cale amiabilă, iar noi, suporterii, ne scăldăm într-o incertitudine continuă. Comunicarea eficientă, transparența și buna desfăsurare a activității pe plan administrativ reprezintă și dorințele noastre. De aceea, am inițiat, pe parcursul ultimelor luni, mai multe acțiuni cu scopul de a contribui la îndeplinirea celor enumerate mai sus. Vă asigurăm că luptăm alături de toți rapidiștii pentru a distruge orice obstacol care stă în calea binelui Rapidului. Vă așteptăm duminică, la ora 6, pe stadionul Giulești.

Hai Rapidu’!

Se anunță o ședință extrem de interesantă, motiv pentru care este important ca tot mai mulți oameni să fie acolo, pe Giulești.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required