OMAGIU / Suporterii de la T2 i-au cinstit memoria lui Ilie Balaci

Ilie Balaci T2
Ilie Balaci, omagiat de T2

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Dispariția fulgerătoare a lui Ilie Balaci a marcat întreg fotbalul românesc. Pentru rapidiști aceasta a avut un impact mai mare poate datorită declarațiilor acestuia care a spus că regretă că în a sa carieră nu a jucat în Giulești. Dincolo de aceste vorbe, de protocol sau nu, Ilie a îmbrăcat tricoul echipei de Old Boys pe Giulești. Asta va rămâne în istorie. La fel cum va rămâne și bannerul afișat de băieții de la T2.

Ilie Balaci a fost omagiat și de FCRB care a trimis o coroană de flori

S-a întâmplat la ultimul meci pe care aceștia l-au jucat, 3-1 cu Benfica Noua Generație, pe Coresi. „Regretul tău, regretul nostru / Adio maestre!”, stătea scris, simplu, dar atât de complex pe bucata de pânză afișată. Mai mult, oficialii celor de la FCRB au trimis o coroană de flori pentru a completa compasiunea pe care rapidiștii au arătat-o în acest moment greu. „Minunea blondă” a fost înmormântată pe 23 octombrie.