Atac fără precedent! Maradona, cu talpa sus la Messi!

Maradona Messi
Maradona

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Diego Armando Maradona este socotit în continuare unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. A făcut-o pe Argentina campioană mondială în 1986 şi este considerat un adevărat zeu în Argentina. Prin rezultatele sale, Lionel Messi i-a făcut concurenţă serioasă pentru titlul de cel mai bun fotbalist din istoria Argentinei. Chiar şi Maradona nu ezita să îl elogieze pe Messi în spaţiul public. În acest context, declaraţiile dure făcute de Maradona la adresa starului Barcelonei sunt surprinzătoare, scrie digisport.ro.

Maradona l-a atacat pe Messi în AS, ziarul de casă al Real Madrid

„E inutil să faci lider un om care se duce de 20 de ori la baie înaintea unui meci”, a atacat Maradona. „El Pibe D’Oro” a constinuat cu atacurile şi i-a reproşat lui Messi atitudinea diferită pe care o are la naţionala Argentinei faţă de cea de la echipa de club. „În loc să discute cu antrenorul şi coechipierii, el se joacă pe Playstation. Îmi este greu să vorbesc, însă cred că e inutil să faci un lider. Messi de la Barcelona este alt jucător decât cel de la Argentina”, a mai spus Maradona, conform AS.

Nu e prima dată când Maradona explică despre Messi că nu e lider

Cu naţionala Argentinei, Lionel Messi nu a reuşit să câştige niciun trofeu. Mai mult, la Campionatul Mondial din Rusia, Messi a reuşit un singur gol, ratând şi un penalty în partida cu Islanda. 64 de goluri în 126 de meciuri a marcat vârful Barcelonei pentru echipa naţională. Este cunoscută susținerea pe care Maradona a arătat-o tot timpul lui Messi, cum la fel de bine se știe, pentru cei care cunosc în detaliu legătura dintre ei, că Diego a subliniat mereu că Messi nu este un lider în adevăratul sens al cuvântului. Cu toate acestea, până acum, el nu a lansat vreodată un atac atât de dur la adresa lui Leo. Având însă în vedere că el s-a produs pentru AS, premisele par evidente.