FOTO / Imaginile sunt mai reușite decât fotbalul prestat în FCRB – Afumați

Vlada FCRB
Marian Vlada încercare disperată de a sparge monotonia în FCRB - Afumați

Cum meciul FCRB – CS Afumați a arătat, din păcate, exact ca un derby de liga a 3-a, chiar dacă s-a jucat pe Giulești, în fața a 2.500 de oameni, măcar să ne bucurăm de ce a rămas. Adică fotografiile capturate excelent de talentatul Alex Paraschiv. Acesta a redat, prin lentila aparatului foto tot ce s-a întâmplat pe teren. Dezamăgirea lui Pancu, dar și chinul jucătorilor de a găsi calea spre poarta adversă. Normal, așa cum știm, s-a terminat doar 0-0. În care singurele momente remarcabile au fost cele două bare.

FCRB are tricouri reușite și… atât!

Asta din punct de vedere al rezultatului final. Fiindcă la FCRB s-au mai remarcat Doru Bratu care a luat roșu, dar și Babaua și Robinho. Nici ei în sensul bun, pentru că aportul fiecăruia a fost modest. Doar că acest meci a marcat debutul lor, în meci oficial, la echipa vișinie, susținută de Primăria Sectorului 1. Așadar, gata cu vorbele. Să lăsăm imaginile să vorbească. Și să admirăm din nou frumoasele tricouri pe care FCRB le îmbracă de aproximativ o lună.

Daniel Pancu, cu mâinile în cap. La propriu și la figurat!

Dacă Marian Vlada a fost surprins încercând să spargă monotonia, Voicu, Goge, Matulevicius și Robinho exprimă neputința pe care FCRB a arătat-o pe teren

Peluza Nord a asigurat spectacolul pe Giulești

CITEȘTE ȘI  Grigore Sichitiu, cuvinte emoționante după numirea lui Daniel Niculae

LĂSAȚI UN MESAJ