Etapă excelentă pentru FCRB! Ce s-a întâmplat cu adversarele la promovare

FCRB
FCRB a avut un weekend excelent

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

CS Afumați a făcut un pas greșit, după înfrângerea surprinzătoare de pe teren propriu, 1-2, cu Tunari, deși a condus la pauză cu 1-0. FCRB profită și de faptul că Unirea Slobozia a stat și se apropie la doar două puncte de liderul pe care îl va întâlni peste trei etape, scrie pagina FC Rapid 1923. Ocupantele locurilor 4 și 5, înaintea acestei etape, SC Popești-Leordeni și Agricola Borcea au pierdut și ele. Astfel că etapa a X-a a fost una excelentă pentru echipa susținută de Primăria Sectorului 1. Echipă care va juca în meciul următor, pe Giulești, cu CSM Oltenița, ocupanta locului 10.

Urmează etapă decisivă pentru FCRB

Tot în etapa viitoare se va juca un alt meci important, Unirea Slobozia – CS Afumați, astfel că FCRB ar putea trece pe primul loc. În caz că gazdele nu înving, iar giuleștenii trec de Oltenița. Cu alte cuvinte, această etapă a fost una perfectă pentru echipa antrenată de Daniel Pancu. Astfel încât, cel mai probabil, emulația se va prelungi și în etapa ce urmează. Este de așteptat ca Giuleștiul să fie plin și, mai mult, victoria să fie categorică în fața echipei călărășene. Nu de alta, dar provine din același județ cu Agricola Borcea. Formație pe care FCRB tocmai a pulverizat-o!

Foto: Alex Paraschiv