Dezvăluiri șocante. Vasile Maftei mătură cu proiectul FCRB

Maftei
Vasile Maftei

Vasile Maftei, fost jucător la FCRB, și Constantin Schumacher, fost antrenor la FCRB, au fost prezenți la emsiunea GSP LIVE și au vorbit despre situația clubului alb-vișiniu. Vasile Maftei a dat detalii din vestiarul giuleștenilor și a spus că echipa a avut de suferit din cauza plecării lui Daniel Niculae. Mai mult, fostul fundaș a dezvăluit: „Eram cu toții conștienți că la primul eșec Schumacher va fi demis. Simțeam, știam asta”. Normal, asta nu avea cum să fie totul.

Amintiri cu Schumacher, Maftei, Pancu și… Băsescu!

Dialogul nu putea fi ținut fără ca o întâmplare de culoare să iasă la iveală. Constantin Schumacher este cel care a istorisit-o! „Am fost la un Revelion la Orizont. Scaunele de la acel local erau învelite în vișiniu. I-am pus pe toți să cânte imnul Rapidului. Venise atunci și Băsescu, venea mereu la Orizont. A fost cu noi acolo„, au dezvăluit cei doi rapidiști, la emisiunea GSP Live.

Maftei dă de pământ și cu Victor Angelescu

Imediat, Vasile Maftei ne-a readus la realitate și i-a dat o replică tăioasă lui Victor Angelescu, omul care se pretinde principalul investitor din Giulești. „Când intri în vestiar sau când intră Victor (n.r. Victor Angelescu, finanțatorul Rapidului), se văd mai multe poze, cu cupe și trofee. Apar și eu acolo, cu niște cupe, cu o banderola, cu o istorie. Foarte bine dacă nu ați decis să nu vorbiți cu mine. Dar de ce să mai stau? Eu nu joc cu «FC Nicolae» pe piept, cum a zis Victor”, a declarat Vasile Maftei la GSP LIVE, către Ovidiu Burcă, acționar la club.

Ovidiu Burcă l-a atacat pe Vasile Maftei

La emisiunea GSP LIVE, Ovidiu Burcă, acționarul Rapidului, a vorbit despre clubul alb-vișiniu și a criticat decizia luată de Vasile Maftei. Burcă a acuzat faptul că Vasile Maftei, căpitanul echipei, a plecat de la echipă, după demiterea lui Constantin Schumacher, și susține că orgoliul jucătorului a fost mai important decât clubul! „E un club unde conspirația e la e acasă, iar orgoliile unora sunt foarte mari. Să-i facem să înțeleagă că pentru bine Rapidului trebuie să lase orgoliu. Vasile a făcut o greșeală și a pus sentimentele și interesele mai presus de binele echipei”, a declarat Ovidiu Burcă.

Oamenii pe care FCRB îi merită

Sigur, el a lăsat și demnitatea de mult. Așa că îi poate da orice sfat lui Maftei… Misterul prezenței ca pilon al acestui proiect al omului cu care s-a mers spre faliment în 2016 rămâne în continuare una dintre marile enigme… De fapt, cei care citesc 1923.ro constant înțeleg de ce  FCRB face casă bună tocmai cu oameni precum Ovidiu Burcă, Victor Angelescu sau Andrei Nicolescu. Sigur, poate că cineva e abilitat să îi pună la respect și pe cei mai răsfățați… Dar ne îndoim că vreunul dintre cei trei are măcar vreun mic drept să facă așa ceva…

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required