INFO / Meci special: AFC Rapid – Carmen

AFC Rapid
AFC Rapid

AFC Rapid se clatină din toate încheieturile. Chiar și așa, vineri, 5 octombbrie 2018, este  o nouă zi din viața entității care s-a format prin translație în 2001. Detaliile le cunoașteți, nu le mai expunem. Carmen a fost reactivată în 2017, după șapte decenii de latență forțată de regimul politic și apoi de nepăsarea generală. De atunci, cele două entități s-au întâlnit de trei ori. Un amical, 2-2, pe terenul Rocar și două oficiale. 3-0 clar pentru Carmen undeva pe un teren cochet dintre uzinele zonei IMGB și apoi un 1-1 pe Coresi. Carmen s-a întărit, AFC Rapid este în degringoladă, așa că meciul ce se va juca de la ora 15 pe Rocar, stadionul dintre blocurile Berceniului, se anunță mai dezechilibrat ca oricând.

Foștii rapidiști, împșotriva AFC Rapid

Cu atât mai trist este cu cât la roș-negrii joacă câțiva foști rapidiști. Narcis Ioniță, Gaby Batchabi sau Roussel Kana sunt în cauză. Carmen trage la promovare, alături de csa steaua, CS FC Dinamo, Asalt și CS Victoria. Giuleștenii, deocamdată, doar pentru supraviețuire. Rămâne de văzut până când. Deocamdată, trebuie spus că la acest meci intrarea este liberă. Pentru că, fie vorba între noi, nici așa nu se va îngrămădi lumea în tribune. Nu neapărat că nu are ce vedea… Dar nici cele două echipe nu au o plajă imensă de susținători… La Carmen mai joacă foști jucători consacrați precum Liviu Ganea sau Stelian Stancu.

 

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

2 COMENTARII

  1. Păi din păcate, așa s-a ajuns de multă pricepere ce ne înconjoară. AFC are meci cu ANAF și FCRB cu Tribunalul. Să vedem care va câștiga primul… Dacă va câștiga cineva!