VIDEO / Fotbal Club Rapid visează la Cupa României. Imagini de senzaţie

Fotbal Club Rapid
Fotbal Club Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Uneori cuvintele redau mai bine chiar şi… imaginile. Ei bine, clipurile pe care vi le redăm mai jos nu pot fi redate în milioane de cuvinte. Fotbal Club Rapid a eliminat Daco-Getica din Cupa României, echipă ce anul trecut a fost în Liga 1 sub numele de Juventus. Pe lângă rezumatul meciului care s-a jucat în Giuleşti şi care a fost câştigat categoric de giuleşteni, vă redăm şi momentele de la final, când vişinii au obţinut calificarea în 16-imile comnpetiţiei. Acolo unde vor avea dreptul să joace cu echipe venite din Liga 1!

Fotbal Club Rapid a cântat cu fanii la final

Aproximativ 3.000 de suporteri au asistat la meci, record pentru acest sezon. La final, ei au fost cei care au împărţit cu favoriţii bucuria unei calificări istorice. Chiar dacă, la cum s-au desfăşurat ostilităţile, Fotbal Club Rapid a arătat că are valoare de nivelul ligii a doua fără doar şi poate. Mai ales atunci când joacă meciurile pe bătrânul Giuleşti. Victoriile au venit pe linie aici şi în actuala stagiune. Urmează însă mult mai multe meciuri pentru echipa susţinută de Primăria Sectorului 1. Atât în campionat, cât şi în Cupa României. Poate mai ales în Cupă. Acolo unde se poate juca la nivelul Ligii 1!

Foto: Alex Paraschiv

1 COMENTARIU

  1. La nivelul Ligii 1?
    Sincer, deocamdată la Rapid nu se vede nivelul ăsta. Pentru Liga 3 e OK, dar echipă de Liga 1 n-avem. Nici măcar cu Maftei, Drăghia şi Voicu.
    Cu Daco-Getica au marcat două goluri splendide şi în rest s-au chinuit.