Primul semieșec pentru ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului. Ce urmează

ACS Rapid FNG
ACS Rapid FNG a obținut un rezultat egal

ACS Rapid FNG a înregistrat prima remiză după trei etape. E drept, Sportivii, adversara lor din acest meci era exact în aceeași situație. Avea două victorii din două posibile. Așa că rezultatul nu este rău deloc. Mai jos aveți cronica pe care băieții susținuți de T2 au postat-o pe canalele lor de comunicare.

Șapte puncte pentru ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului

Primul semi-esec al echipei noastre impotriva unei echipe ce acumulase maximum de puncte dupa primele doua etape. A fost un meci greu, un meci de uzura, cu multe fragmentari, multe duritati iar adversarii au uzat de toate mijloacele astfel incat sa nu ne iasa jocul obisnuit. Am primit gol relativ repede in primul sfert de ora al meciului si a urmat o cursa dupa egalare, ce a venit prin golul lui Badragan Ionut dupa a pasa in adancime a lui Ciofu Alexandru, iar apoi dupa victorie ce putea veni in minutul ’89 cand Zamfir Tiberiu a trimis mingea in bara.

Moment horror în prima repriză cu Cristi Ioan, trecut cu bine

Prima repriza a fost umbrita de o accidentare foarte grava a lui Cristi Ioan, stoperul nostru, care in urma unui contact cu un adversar a cazut la pamant si nu a mai putut sa se ridice. Meciul a fost oprit in jur de 15 minute pana cand o ambulanta a sosit si Cristi a fost transportat la spital pentru investigatii si diagnostic. Toate gandurile bune catre el! [update: se pare ca a fost doar o lovitura foarte puternica primita, Cristi este bine si trebuie doar sa faca repaus total timp de 5 zile]

2520 lei în cutia visurilor

Adversarii au fost foarte determinati folosind toate tacticile posibile sa obtina un rezultat pozitiv pe care l-au obtinut partial, pentru egal jucand pe o prima de 300 lei, iar la victorie ar fi incasat 500 lei. Capriorii trebuie sa tina capul sus si sa continue seria rezultatelor pozitive: primul hop – miercuri in Cupa cu LPS Mircea Eliade! „Cutia visurilor” a strans 2520 lei la acest meci, tribuna ca de obicei impingandu-i de la spate pe baietii nostri. Hai Rapidu’! Obligatoriu inainte!

Următorul este meci de Cupă

Pentru băieții de la ACS Rapid FNG urmează primul meci din istorie în Cupa României. Partida va avea loc pe stadionul Coresi, miercuri, 19 septembrie, de la ora 16:30. Adversar, LPS Mircea Eliade, echipă care evoluează în liga a 4-a. Ca o pareanteză, așa cum am subliniat și pentru Fotbal Club Rapid și AFC Rapid, de acum, pentru a crește frumos, trebuie lăsate la o parte lamentările și scuzele. Nu de alta, dar ne-au plăcut mewreu și nu ne-au adus niciodată, dar absolut niciodată, ceva bun!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required