Răzvan Lucescu este zeu în Grecia. Victorie acasă la Olympiacos

ProSport Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu ProSport

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

ProSport scrie despre ultima mare realizare a lui Răzvan Lucescu. PAOK Salonic a învins Olympiacos, scor 1-0, şi a revenit pe primul loc în Grecia, pe care îl împarte cu Atromitos. Ambele au câte 13 puncte, dar PAOK a pornit campionatul cu o depunctare de două puncte ca urmare a incidentelor de la meciul cu AEK Atena din sezonul trecut. PAOK şi Panathinaikos sunt singurele echipe din Grecia cu victorii pe linie în primele cinci etape, dar formaţia din Capitală a început campionatul cu -6 puncte, notează ProSport.

ProSport reamintește seria de invincibilitate a lui Olympiacos

Startul meciului a fost întârziat după ce suporterii gazdelor au aprins numeroase torţe. Jocul a fost unul extrem de echilibrat, iar diferenţa a fost făcută în startul reprizei secunde. Atunci când Vukovic a trimis în propria poartă. Olympiacos s-a aruncat în atac şi a căutat golul egalizator, însă defensiva lui Răzvan Lucescu s-a prezentat impecabil. A fost prima înfrângere pentru Olympiacos pe „Karaiskakis” după 12 meciuri fără eşec, reamintește ProSport. După primele cinci etape, PAOK a încasat un singur gol în campionat, în partida cu OFI Creta, încheiată scor 3-1. După 2-0 cu AEK Atena pe teren propriu în runda precedentă, PAOK obţine un nou succes împotriva unei contracandidate în lupta pentru titlu. Iar în etapa următoare va primi vizita ultimei clasate, Smyrnis. Lanterna roşie are zero puncte după primele cinci etape.

Titlul se vede din nou la Salonic

Alin Toşca a fost rezervă cu Olympiacos, dar Lucescu Jr. l-a aruncat în luptă în minutul 84, în locul lui Vieirinha. Varela a fost integralist. Pentru Olympiacos urmează derby-ul cu AEK Atena, în timp ce Atromitos primeşte vizita celor de la PAS Giannina. Chiar și cu problemele majore din sezonul trecut, PAOK a demonstrat că este tot mai puternică. Iar Răzvan Lucescu pare mai aproape ca oricând să aducă primul titlu la Salonic după mai bine de trei decenii.