PREMIERĂ / Fotbal Club Rapid, schimbare importantă. Ce părere ai?

Fotbal Club Rapid
Fotbal Club Rapid

Meciul Fotbal Club Rapid – Sportul Chișcani 1-0 a marcat o premieră în această stagiune. Giuleștenii au evoluat pentru prima dată cu echipamentul pe care ar fi trebuit să îl aibă la începutul sezonului și despre care am scris deja aici. Evident, pentru al doilea an consecutiv, acesta a întârziat nepermis de mult. Fapt cu atât mai ciudat cu cât este vorba despre același furnizor de echipament. Dincolo de inexplicabilul situației, trebuie subliniat faptul că noile haine ale echipei susținute de Primăria Sectorului 1 nu arată rău deloc. Ba chiar par un upgrade extrem de reușit, comparativ cu ceea ce rapidiștii aveau până acum.

Noul echipament al Fotbal Club Rapid, cu alt sponsor pe piept

Nici rezultatul nu a fost mai prejos. Chiar dacă vorbim despre o victorie cu numai 1-0 în fața unui adversar de care puținii au auzit, trebuie explicat că cele trei puncte, dar și faptul că nu s-a luat gol sunt lucrurile care contează cel mai mult. Reamintim că, o dată cu noile echipamente, se modifică și sponsorul principal al giuleștenilor. Astfel, acest rol nu mai este îndeplinit de Gruia Stoica, prin intermediul GFR, ci de Greenfield. Ție cum ți se pare noul echipament în care au jucat băieții antrenați de Constantin Schummacher și Mihai Iosif?

Foto: Alex Paraschiv

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

1 COMENTARIU

  1. Echipamentul contează mai puţin în Liga 3, dar câteva goluri în plus n-ar fi stricat. Mai ales că Matulevicius a marcat dintr-o gafă mare a adversarilor. O să fie la anul Liga 2 o căciulă prea mare?
    În altă ordine de idei, tradiţia Rapidului e prea mare ca echipa să se numească Rapid 1923. Astea sunt trucuri bune pentru CFR-KVSC sau pentru Динамо. Rapid n-are nevoie să-şi ”tuneze” istoria în felul ăsta.