Marian Vlada a vorbit pentru revista Giuleştina

Marian Vlada Rapid
Marian Vlada, omul zilei de la Fotbal Club Rapid

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Interviu cu Marian Vlada pentru revista Giuleştina. Publicaţie ce este oferită gratuit celor care vin la meciurile echipei Fotbal Club Rapid.

Toată lumea știe că ești rapidist de mult timp. De unde provine iubirea pentru Rapid?

Am văzut primele meciuri ale Rapidului când aveam 9 ani. La 10 ani tatăl meu m-a dus la un trial pentru juniori în Giulești și am rămas fascinat de acest stadion.

Câte goluri ți-ai propus în acest sezon?

La echipele pentru care am evoluat până acuma în Liga a III-a, am marcat minim 15 goluri. La Rapid vreau să înscriu mai mult de atât. Deși am 30 de ani, mă bucur ca un copii/">copil pentru fiecare gol înscris pe Giulești.

Mesajul lui Vlada pentru suporteri

Crezi că Rapid ar fi putut învinge o echipă din Liga I în șaisprezecimile Cupei?

Cu siguranță putem să învingem orice echipă în Giulești pentru că publicul face diferența. Pentru noi, fiecare meci de Cupă este un bonus pentru jocul bun prestat în această competiție

Ce părere ai despre strigătul galeriei: „Vlada Marian/jucător brazilian”?

Nu semăn nici pe departe cu un jucător brazilian, dar apreciez sprijinul suporterilor și vreau să le mulțumesc. Poate am uneori execuții în acest stil. Mesajul meu către suporteri este următorul: voi da mereu totul pe teren de la începutul meciului și până la finalul celor 90 de minute.