Adversar din liga a 2-a pentru FC Rapid în Cupa României! Numele face toţi banii

FC Rapid
FC Rapid a învins greu Progresul

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

FC Rapid va avea un adversar dificil în turul 4 al Cupei României. Este vorba despre Daco Getica București, fosta Juventus Colentina. Echipă care a retrogradat din Liga 1 în sezonul trecut. Partida se va disputa marți, pe 11 septembrie, pe Giulești, ora urmând a fi stabilită ulterior, în funcție de televizarea meciului, anunţă site-ul oficial al clubului. Rămâneţi pe 1923.ro şi veţi fi informaţi de îndată ce ultimele detalii vor fi puse la punct.

Daco Getica de Colentina

Pe foaie, meciul este dificil, având în vedere că adversarul provine dintr-o ligă superioară. Numai că echipa susţinută de Primăria Sectorului 1 ar putea profita de degringolada care a lovit clubul menţionat după retrogradare. Ca să nu mai vorbim de catastrofala schimbare de nume. Care a rezultat în, probabil, cea mai comică denumire din fotbalul românesc. Mai ales dacă ne raportăm la faptul că această entitate provine din Colentina.

FC Rapid are trei victorii din trei victorii până acum

Până acum, în Cupa României, FC Rapid a jucat trei partide. Victoriile au venit pe linie, 3-0 cu Viitorul Domneşti, 5-0 cu CSO Bragadiru şi 4-1 cu AFCM Alexandria. Toate adversarele fiind la acelaşi nivel, adică din liga a 3-a. Până acum, fiecare meci s-a jucat pe Giuleşti. Şi, cel mai probabil, având statutul de echipă promovată din liga a 4-a, tot traseul din Cupă din acest sezon se va lega de stadionul de lângă Podul Grant.